Mahsun söyledi güzeller oynadı

Güncelleme Tarihi:

Mahsun söyledi güzeller oynadı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 1998 00:00

Haberin Devamı

Mahsun Kırmızıgül, başrolünü üstlendiği ve yaklaşık bir buçuk yıldır ekranlarda olan ‘‘Hemşerim’’ dizisinin bitmesi nedeniyle Kalamış Haylaz Bar'da bir gece düzenledi. Gecede oldukça neşeli olduğu gözlenen Kırmızıgül, sahneye çıkıp sevilen türkülerini seslendirdi. Tüm dizi ekibinin katıldığı gecede, söylediği türkülerle rol arkadaşlarını çoşturan Kırmızıgül, İpek Tenolcay ve Hande Demirkol gibi güzellere de göbek attırdı. Hem eğlenip hem eğlendiren Kırmızıgül, Maltepe Belediye Başkanı Bahtiyar Uyanık ve Küçük Onur gibi konuklarının da olduğu kutlamada, ‘‘Şimdi önümde yeni bir dönem’’ var diye konuştu. Yeni albümü ‘‘Yıkılmadım’’ın yakında piyasada olacağını belirten Mahsun Kırmızıgül, albümüyle aynı adı taşıyan yeni dizi filmiyle de eylül ayında sevenlerinin karşısına çıkacağını söyledi.

Sevilen türkülerini söyledi

Mahsun Kırmızıgül, ‘‘Hemşerim’’ dizisinin bitmesi şerefine verdiği gecede sahneye çıkıp sevilen türkülerini seslendirdi.

Güzeller çekimlerin yorgunluğu attılar

Mahsun Kırmızıgül'ün güzel rol arkadaşları, gece boyunca yerlerinde oturmayarak bol bol oynayıp gönüllerince eğlendiler.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!