Zara büyük şaşkınlık yarattı! İlk şöhret Neşecik ile gelmiş...

Güncelleme Tarihi:

Zara büyük şaşkınlık yarattı İlk şöhret Neşecik ile gelmiş...
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 07, 2021 07:11

Zara’nın ‘Neşecik’ adıyla ilk albümünü 8 yaşında yapması sosyal medyanın gündemine oturdu. Gerçek adı Neşe olan ünlü şarkıcının, o dönem arabesk türünde şarkı söyleyip 1 milyon albüm satışı elde ettiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Gazeteci Müjde Yazıcı Ergin’in 2011’de yayınlanan “Unkapanı’ndan Sonra” adlı belgeseli sosyal medyada gündem oldu.

Belgeselin “Ün Kapanı” adlı bölümünde Unkapanı’ndaki müzik yapımcılardan biri Zara’nın çocuk şarkıcı ‘Neşecik’ adıyla çıkış yaptığını, arabesk türündeki “Eyvahlar Olsun”, “Yaşamak Bu Değil” albümleriyle 1 milyon satış elde ettiğini dile getirdi. Zara, daha önce verdiği bir röportajda çocuk şarkıcı olduğu dönemi şöyle anlattı:

“Annem, Neşe Karaböcek hayranıydı. O yüzden ismimi Neşe koydu. 8 yaşında ilk albümüm çıktı: ‘Neşecik’. Çok sattı. İmza gününde Madonna gibi hissederdim. Sek sek oynamaya çağırırlardı ‘Hayır, gelemem’ derdim. Hepimizin bir hikâyesi var ama ‘Neşecik’ geçmişte kaldı.” 45 yaşındaki şarkıcı, kendisine Zara ismini Koray Kasap’ın koyduğunu söyledi: “Koray Kasap, stil danışmanlığımı yaparken global bir ismim olmasını istedi. Kıyameti kopardım. Ama ikna ettiler. O günden sonra Neşe Zara oldum. Annem bile ‘Zara’ diyor.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!