Yeşim Salkım'a hakaret eden Murat Övüç'e büyük şok... Savcılık iddianame düzenledi!

Güncelleme Tarihi:

Yeşim Salkıma hakaret eden Murat Övüçe büyük şok... Savcılık iddianame düzenledi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 02, 2021 07:57

Sanatçı Yeşim Salkım’a hakaret ettiği iddiası ile Murat Övüç (52) hakkında 2.5 yıla kadar hapis istemi ile dava açıldı. Soruşturma kapsamında ifadesi alınan Övüç, “Yeşim Salkım o......u” yönündeki sözleri için “ağız alışkanlığı” savunması yaptı.

Haberin Devamı

GEÇEN yaz Antalya Muratpaşa’da sahneye çıkan Murat Övüç, yüzlerce kişinin önünde Yeşim Salkım’a yönelik tepki çeken ifadelerde bulunmuştu. Övüç sahnede “Bir tane şarkıcı var o......u. Yeşim Salkım o......u… Beni kadın düşmanı ilan etmiş. Ulan bütün kadınların yanında ben varım seni o....u.” demişti.

AĞIZ ALIŞKANLIĞI
Övüç’ün tepki çeken bu sözleri üzerine sanatçı Yeşim Salkım dava yoluna gitti. Salkım, Övüç hakkında suç duyurusunda bulundu. Soruşturma kapsamında ifadesi alınan Övüç “Söylediğim sözlerin tamamı ağız alışkanlığı ve şaka mahiyetinde. Sahnede şov sözleri olarak kullandım. Yeşim Salkım’a hitaben bir kastım yoktu” dedi. Savcı Ömer Porgalı, Övüç hakkında 3,5 aydan 2,5 yıla kadar hapis istemi ile iddianame düzenledi.

Övüç’ün yargılamasına önümüzdeki günlerde İstanbul Asliye Ceza Mahkemesinde başlanacak. Övüç hakkında 1 TL’lik sembolik bir tazminat davası açtıklarını belirten Av. Merve Uçanok, “Sanığın yargılama sürecini etkin bir biçimde takip edeceğiz. O ifadeler esasında kadına yönelik artan şiddetin bir parçası” dedi.

Haberin Devamı

Yeşim Salkıma hakaret eden Murat Övüçe büyük şok... Savcılık iddianame düzenledi

ÖZÜR DİLEMİŞTİ
Sahnede Yeşim Salkıma küfür eden Murat Övüç gelen tepkiler üzerine Yeşim Salkım'dan özür diledi. Murat Övüç: “Sayın Yeşim Salkım hanımefendiden çok özür diliyorum. Yaptığım çok büyük bir terbiyesizlikti. Bu arada çalıştığım firmalara ‘Murat Övüç’ü çıkarmayın’ diye telefonlar geliyormuş. Bir insanın ekmeğiyle oynanmaz. Tekrar özür dilerim, saygılar" dedi.

 

BU VİDEO İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BAKMADAN GEÇME!