Yeni sezona günler kala Deniz'e şok!

Güncelleme Tarihi:

Yeni sezona günler kala Denize şok
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 2018 12:27

'Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Meryem Çakırbeyli karakterine hayat veren Deniz Çakır'ın dizinin kadrosundan çıkarıldığı iddia edildi. Bahadır Özdener Instagram sayfasında ayrılığı doğruladı. Deniz Çakır ise manidar bir cevap verdi...

Haberin Devamı

Gerekçe olarak ise Deniz Çakır'ın çalkantılı özel hayatı gösterildi.

Konuyla ilgili dizinin senaristi ve yapımcısı Raci Şaşmaz'ın açıklama yapacağı öğrenildi.

'DENİZ İLE VEDALAŞTIK'

Haberlerin ardından yapımcı Bahadır Özdener Instagram sayfasında Deniz Çakır'ın da yer aldığı bir fotoğraf paylaştı ve altına şu notu düştü:

"Ayrılık vakti... Deniz ile vedalaştık. Olgunla da. Çok kıymetli oyuncularla çalıştık bugüne kadar. Yaptığımız işin zor yönlerinden biri bu ayrılıklardır.
Yeni öykülere yelken açmak zamanı şimdi.
Eminim Deniz ve Olgun yeni maceralarında çok başarılı olacaktır. Yeniden bilikte olmak da kısmet işi... Umarım yollarımız yeniden kesişir..."

Yeni sezona günler kala Denize şok

Haberin Devamı

DURUŞUMDAN TAVİZ VERMEDEN...

Bu açıklamaya Deniz Çakır'dan manidar bir cevap geldi...

Yeni sezona günler kala Denize şok

 

DENİZ ÇAKIR KİMDİR?

Deniz Çakır, 31 Aralık 1982 tarihinde Ankara‘da doğdu. Aslen Trabzonlu olan güzel oyuncu, liseyi Ankara’da Ayrancı Süper Lisesi’nde okudu. • Deniz Çakır, 31 Aralık 1982 tarihinde Ankara‘da doğdu. Aslen Trabzonlu olan güzel oyuncu, liseyi Ankara’da Ayrancı Süper Lisesi’nde okudu. Yüksek öğrenimini ise Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nde tamamladı. KKonservatuvar öğrencisi iken Ankara Radyosu‘nda, radyo tiyatrosu yaptı ve radyo reklamı seslendirdi. 2004 yılında okuldan mezun olunca İstanbul‘a taşındı. 2004 yılında Birol Güven yapımı, Hülya Avşar ve Cihan Ünal‘ın başrollerini paylaştıkları “Kadın İsterse” adlı dizide Deniz Çakır, Alev rolüyle ilk televizyon deneyimini yaşadı.

2006 yılında Reşat Nuri Güntekin‘in aynı adlı romanından günümüze uyarlanan ve Halil Ergün, Fahriye Evcen, Güven Hokna, Bennu Yıldırımlar, Tolga Karel, Gökçe Bahadır, Caner Kurtarangibi oyuncuların rol aldığı “Yaprak Dökümü” adlı dizisinin kadrosunda yer alan Deniz Çakır,  Ferhunde karakteri hafızalara kazındı. 2013 yılı Ocak ayının ilk haftasında “Muhteşem Yüzyıl” dizisine katılarak Şah Sultan karakterine hayat verdi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde bir mafya adamının eşi olarak izleyici karşısına çıkmaya devam eden Deniz Çakır, Bütün Kadınların Kafası Karışıktır isimli tiyatro oyunu aracılığıyla da tiyatroseverlerle buluşuyor.

Haberin Devamı

 

Yeni sezona günler kala Denize şok

 

 Fıstıklı Caponata | Tüm Mucize Lezzetler Videoları İçin Tıklayınız...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!