Victoria Beckham ile kızı Harper'ın manikür saati

Güncelleme Tarihi:

Victoria Beckham ile kızı Harperın manikür saati
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 21, 2015 11:53

Gösteri dünyasının ünlülerinin çocukları da yaşıtlarından çok farklı bir dünyaya açıyorlar gözlerini. Daha küçücük yaşta dünyanın en lüks mağazalarından giyiniyor, milyon dolarlık malikanelerde yaşıyor. Hatta en lüks kuaförlerin koltuklarında oturabiliyor. Bunun son örneklerinden birini de Victoria ve David Beckham'ın kızı Harper Seven gözler önüne serdi.

Haberin Devamı

Henüz dört yaşında olan Harper Seven, üç erkek kardeşinden sonra dünyaya gelen tek kız çocuğu olarak ailesinin gözbebeği.Harper, önceki gün de annesi Victoria Beckham'la birlikte Los Angeles'ta ünlülerin sık sık gittiği bir kuaför salonundaydı. Belli ki Victoria Beckham, kendisine özenen kızını kıramadı ve onun da "güzelleşmesine" izin verdi.

Victoria Beckham ile kızı Harperın manikür saati

Beckham, kızı Harper'ın el ve ayak tırnakları manikür ustası Tom Bachik tarafından boyanırken çektiği fotoğrafı da Instagram sayfasında paylaştı. Beckham fotoğrafa "Büyük kız tırnaklarını yaptırdı" notunu düştü. Victoria ve David Beckham; üç oğlu Brooklyn, Romeo ve Cruz'un ardından bir de kız çocuk sahibi olmayı çok istemişlerdi. Ünlü çift sonunda bu hayallerini gerçekleştirdi ve Harper Seven'a kavuştu.

Haberin Devamı

Victoria Beckham ile kızı Harperın manikür saati

Spice Girls grubunun dağılmasının ardından moda tasarımcılığına soyunan Victoria Beckham kızını da küçük yaşta bir stil ikonu haline getirdi. Hatta Paris, Londra, New York gibi kentlerde düzenlenen moda haftalarındaki defilelere Harper'ı da götürüyor.

Victoria Beckham, Harper daha minik bir bebekken, yüksek topuklu ayakkabılar giyip onu kucağında taşıdığı için "Kızına çanta ya da bir başta aksesuar gibi davranıyor" diye eleştirilmişti

BAŞKA DÜNYANIN ÇOCUKLARI

Harper Seven Beckham, gösterişli bir dünyanın içine doğan tek çocuk değil kuşkusuz. Gösteri dünyasının ünlülerinin çocukları yaşıtlarından çok farklı biçimde büyüyor. Kim Kardashian ile Kanye West'in kızı North da bunun en çarpıcı örneklerinden biri.

Victoria Beckham ile kızı Harperın manikür saati

Küçük kız, geçen yıl Paris Moda Haftası'nda annesi ve babasıyla birlikte defile izlekeye götürülmüştü. Üzerindeki annesiyle bir örnek transparan giysi de uzun süre tartışılmıştı.

Haberin Devamı

Victoria Beckham ile kızı Harperın manikür saati

North West'in teyzesi Kourtney'in kızı Penelope de tıpkı kuzeni gibi kendine özgü bir giyim tarzına sahip.

Victoria Beckham ile kızı Harperın manikür saati

İşadamı Bernie Ecclestonu'un kızı Tamara da geçtiğimiz haftalarda 16 aylık kızı Sophia'nın tırnaklarına manikür yapılırken çektirdiği pozunu Instagram sayfasında paylaştı.

Victoria Beckham ile kızı Harperın manikür saati

Tom Cruise ile eski eşi Katie Holmes'un kızı Suri ise bir döneme damgasını vurmuştu. Şu anda 8 yaşında olan Suri Cruise, magazin dünyasının en çok fotoğrafı çekilen ünlüsü haline gelmişti. Öyle ki tek görevi onu adım adım takip etmek olan paparazzi ordusu bile vardı. Küçücük yaşında giydiği topuklu ayakkabılar, kürkler hatta makyaj yapması uzun süre tartışılmıştı. Suri Cruise, son iki yıldır kamuoyundan daha uzak bir yaşam sürüyor.

BAKMADAN GEÇME!