Uraz Kaygılaroğlu'nun ayrılık mesajı sosyal medyaya damga vurdu - Uraz Kaygılaroğlu kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Uraz Kaygılaroğlunun ayrılık mesajı sosyal medyaya damga vurdu - Uraz Kaygılaroğlu kimdir
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 04, 2019 09:56

Melis İşiten'le boşanma kararı alan Uraz Kaygılaroğlu'nun ayrılık mesajı sosyal medyaya damga vurdu. Aldıkları kararı sosyal medya takipçileriyle paylaşan Uraz Kaygılaroğlu'nun duygusal sözleri Twitter'ın en çok konuşulan konusu oldu. Peki, Uraz Kaygılaroğlu kimdir?

Haberin Devamı

Oyunculuğun yanı sıra sunuculuk kariyeriyle de tanınan Uraz Kaygılaroğlu, 2011 yapımı Pis Yedili dizisiyle dikkatleri üzerine çekmişti. O dönemlerde çok kilolu olan Uraz Kaygılaroğlu, verdiği kilolarla hayranlarını şaşırtmıştı. İşte, Uraz Kaygılaroğlu'nun hayatına ilişkin bilgiler...

Aslen Balıkesirli olan Uraz Kaygılaroğlu,30 Haziran 1987 tarihinde dünyaya geldi. İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümü mezunudur. Show TV'de yayınlanan Pis Yedili adlı gençlik dizisiyle dikkatleri üzerine çekti, bu dizide Can karakterine hayat verdi. Fox Tv'de yayınlanan Harem adlı dizide Feminen ağa rolünü canlandırdı.

TRT 1'de yayınlanan Eski Hikâye dizisinde Ömer rolünü canlandırdı. Aynı zamanda Tam Zamanı adlı bilgi yarışmasının sunuculuğunu üstlendi. Kanal D'de yayınlanan Takip adlı bilgi yarışmasını sundu. TRT 1'de yayınlanan Yedi Güzel Adam dizisinde Adil Erdem Bayazıt rolünü canlandırdı.

Türkiye'de ve Azerbaycan'da popüler olan "Baba Candır " dizisinde Haluk Güney rolünü canlandırdı. Aynı zamanda TRT1'de yayınlanan Kuyruk adlı yarışmanın sunuculuğunu yaptı. Show TV'de yayınlanan Klavye Delikanlıları dizisinde Volki rolünü canlandırdı.

Haziran 2014 yılında Melis İşiten'le dünya evine girdi. Evliliklerinden 2 sene sonra 5 Aralık 2016'da kızları Ada doğdu. Uraz Kaygılaroğlu, bir dönem verdiği kilolarla magazin sayfalarına konu oluyordu.

Haberin Devamı

AYRILIK MESAJI

Uraz Kaygılaroğlunun ayrılık mesajı sosyal medyaya damga vurdu - Uraz Kaygılaroğlu kimdir

 

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!