Unutulmayan dizi aşkları

Güncelleme Tarihi:

Unutulmayan dizi aşkları
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2015 10:00

Türk televizyonlarında ekrana gelen dizi aşklarında dram, acı, mutluluk hepsini gördük. Bazılarını o kadar benimsedik ki ekrandaki aşıkların üzüntülerini ve mutluluklarını yüreğimizin derinliklerinde hissettik. Bazı aşklarda kendimizi gördük. İşte dünden bugüne unutulmayan dizi aşklarının bazıları...

Haberin Devamı

AŞK-I MEMNU BEHLÜL - BİHTER

Türk televizyon tarihinin en çok izlenen dizilerinin başında gelen Aşk-ı Memnu, Bihter ve Behlül'ün yasak aşkını ekrana taşıdı. Başrollerini, Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat'in paylaştığı dizi yayınlandığı her hafta çok konuşuldu. Bihter ve Behlül'ün yasak aşkı izleyici de ikiye böldü. Öyle ki dizide Adnan karakterini canlandıran Selçuk Yöntem'in cebine eşiniz sizi aldatıyor mesajları bırakıldı. Her haftası olay olan dizi kötü sonla bitti.

Unutulmayan dizi aşkları


AŞK-I MEMNU'NUN FİNAL SAHNESİ HALA HAFIZALARDA



AŞK YENİDEN
FATİH - ZEYNEP

Haberin Devamı

Başrollerini Özge Özpirinçci ve Buğra Gürsoy'un paylaştığı 'Aşk Yeniden' dizisinin Fatih ve Zeynep aşkı kısa sürede izleyicinin ilgisini çekti. Birbirleriyle sürekli atışan ama bir o kadar da birbirlerine aşk olan bu ikiliyi herkes çok sevdi.

Haberin Devamı

Unutulmayan dizi aşkları



ADINI FERİHA KOYDUM EMİR - FERİHA

Başrollerini Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy'un paylaştığı 'Adını Feriha Koydum' da izleyicinin unutamadığı Aşklardan.Fakir kız Feriha ve zengin oğlan Emir'in aşkını ekrana taşıyan dizi her hafta izlenme rekorları kırdı. Bütün zorluklara karşı aşkından vazgeçmeyen Feriha ve Emir'i izleyici çok sevdi. Mutlu sonla bitmesi beklenen diziFeriha'nın ölümüyle izleyiciyi şoke etti. Daha sonra 'Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu' adıyla ekrana gelmeye başlayan dizi Feriha'nın ölümüyle Emir'in yaşadığı zorlukları ekrana taşıdı. Öyle ki Çağatay Ulusoy, senaryo gereği saçlarını bile kazıttı.

Haberin Devamı

Unutulmayan dizi aşkları





Haberin Devamı

MEDCEZİR YAMAN-MİRA

Kariyerine 'Adını Feriha Koydum' dizisiyle başlayan Çağatay Ulusoy, Medcezir dizisiyle yükselişini sürdürdü. Başrolünü Serenay Sarıkaya'yla paylaştığı Medcezir dizisinde Yaman-Mira aşkı izleyenleri ekran başına kilitledi. Türlü türlü zorluklarla mücadele eden Yaman ve Mira dizinin finalinde mutluluğu buldu. Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya'nın dizi aşkı da gerçek oldu. Bir süre birliktelik yaşayan ikili daha sonra yollarını ayırdı.

Unutulmayan dizi aşkları



GÜNEŞİ BEKLERKENKEREM-ZEYNEP

Başrollerini Kerem Bürsin ve Handa Doğandemir'in paylaştığı 'Güneşi Beklerken' yaz dizisi olarak ekrana gelmeye başlamıştı. Okulun zor çocuğu Keremile okula yeni kayıt olan Zeynep arasında kavganın zamanla aşka dönüşmesini konu alan dizi kısa sürede geniş kitlelere ulaştı. Hayranları bu aşkı ölümsüzleştirmek için ikiliye 'ZEYKER' adında sosyal medya hesapları açtı. Dizi beklenildiği gibi mutlu sonla bitti.

Haberin Devamı

Unutulmayan dizi aşkları



KARADAYI MAHİR - FERİDE

Kenan İmirzalıoğlu ve Bergüzar Korel'in rol aldığı Karadayı dizisinde Mahir ve Feride aşkı yayınlandığı her hafta izleyiciyi gözyaşına boğdu.Suçsuz yere idam cezasına çarptırılan babasını kurtarmak için her şeyi göze alan Mahir'in kaderi Feride'yi tanıyınca değişti.Her türlü zorluğa göğüs geren aşıklar dizinin finalin sabırla bekledikleri mutluluğa kavuştu.

Unutulmayan dizi aşkları


YABANCI DAMAT NİKO VE NAZLI

Türk-Yunan kültürünü en iyi şekilde anlatan dizilerden biri olan Yabancı Damat, Niko ve Nazlı'nın trajikomik aşkını ekranlara taşıdı.İki kültür arasında kalan çiftin unutulmaz aşkını izleyici çok sevdi.

Unutulmayan dizi aşkları

İKİNCİ BAHAR

Hanım (Türkan Şoray) ve Ali Haydar (Şener Şen)

Unutulmayan dizi aşkları

ALİYE

Deniz (Nejat İşler ve Aliye (Sanem Çelik)

Unutulmayan dizi aşkları

ASMALI KONAK

Dönemim en çok izlenen dizisi olan Asmalı Konak’ta Bahar (Nurgül Yeşilçay) ve Seymen’in (Özcan Deniz) aşkı

Unutulmayan dizi aşkları


IHLAMURLAR ALTINDA

Ihlamur Altında dizisinin Filiz’i (Tuba Büyüküstün) ve Yılmaz’ı (Bülent İnal) da unutulmayan aşklardan

Unutulmayan dizi aşkları


HIRSIZ POLİS

Biri hırsız diğeri polis. Ama aşk buna engel değil. Hırsız Polis dizisinin aşıkları Mavi (Özlem Düvencioğlu) ve Çınar (Timuçin Esen).

Unutulmayan dizi aşkları

Sıla

Yıllardır bitmetyen töre kanunlarına tokat gibi cevap veren bir aşktı Sıla ve Boran'ın ki...
Berdel olarak evlenmelerine rağmen zamanla birbirlerine aşık olan Sıla dizisinin aşıkları Sıla (Cansu Dere) ve Boran (Mehmet Akif Alakurt)

Unutulmayan dizi aşkları

BİNBİR GECE

Gerçeğe dönüşen bir dizi aşkı. Binbir Gece dizisinin çiftleri Şehrazat (Bergüzar Korel) ve Onur (Halit Ergenç).

Unutulmayan dizi aşkları

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!