'Su bardağına yanlışlıkla...' Ünlü tiyatrocu Sumru Yavrucuk'tan açıklama

Güncelleme Tarihi:

Su bardağına yanlışlıkla...  Ünlü tiyatrocu Sumru Yavrucuktan açıklama
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2018 11:18

Ünlü oyuncu Sumru Yavrucuk zehirlendi. Yavrucuk, dün akşam oyun için gittiği Marmaris’te sahnede yanlışlıkla su yerine AdBlue (su bazlı üre çözeltisi) içti. Oyundan sonra fenalaşan ünlü tiyatrocu mide bulantısı şikayetiyle hastaneye kaldırıldı. Gece boyu hastanede gözetim altında bulunan Yavrucuk’un sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı. Taburcu olan Yavrucuk, "Dekorların arasına şoförümüzün kişisel kamyonuyla ilgili kimyasal maddeleri karışmış. Su bidonları yerine adblue (antifiriz) sıvısı taşınmış. Maalesef kontrol edilmeden de bardaklara boşaltılmış." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde, özel bir organizasyon şirketi tarafından organize edilen “Leenane’nin Güzellik Kraliçesi” adlı tiyatro oyununu sahneleyen ünlü tiyatrocu ve dizi oyuncusu Sumru Yavrucuk zehirlendi. Armutalan Kültür Merkezi’nde sahnelenen oyunda Yavrucuk oyunda kullanılmak için sahnede bulunan AdBlue’yi (su bazlı üre çözeltisi) su sanarak içti. Oyun sonrası fenalaşan ünlü oyuncu ilçedeki özel bir hastaneye kaldırıldı. Gece boyunca gözetim altında tutulan Yavrucuk’un sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Ünlü oyuncunun bugün Bodrum’da sahnelenecek olan oyununa katılacağı açıklandı. Yavrucuk, Fatmagül’ün Suçu Ne, Yabancı Damat, Acil Aşk Aranıyor isimli reyting rekorları kıran dizilerde de rol almıştı. (İHA)

"SAHNEDE TALİHSİZ BİR KAZA YAŞADIM"

Haberin Devamı

Marmaris'teki özel hastanede tedavisi tamamlan Yavrucuk, oyunu için geldiği Bodrum ilçesinde, gazetecilere yaptığı açıklamada, sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi.

Yaşanan olayı talihsizlik olarak değerlendiren Yavrucuk, "Sahnede talihsiz bir kaza yaşadım. Dekorların arasına şoförümüzün kişisel kamyonuyla ilgili kimyasal maddeleri karışmış. Su bidonları yerine adblue (antifiriz) sıvısı taşınmış. Maalesef kontrol edilmeden de bardaklara boşaltılmış. Rol icabı sürekli yaptığım bir mizansen var. O mizansene geldiğinde tereddütsüz çay diye içtim. İçtiğim anda büyük bir acı hissettim." diye konuştu.

Olayın, birinci perde finalinde yaşandığını belirten Yavrucuk, üç saniye sonra içeriye giderek istifra ettiğini anlattı.

Aynı maddeyi rol arkadaşının da içtiğini ifade eden Yavrucuk, "Hastanede müşahede altına alındım. Hastane seferber oldu ve tedavimin ardından taburcu oldum." dedi.

Yavrucuk, olayı duyup kendisine geçmiş olsun dileklerini ileten hayranlarına da teşekkür etti.

Marmaris Armutalan Kültür Merkezi'ndeki etkinliklere katılan Yavrucuk, dün, oyun sırasında mizansen gereği içmesi gereken çay yerine bardağa yanlışlıkla konulan antifrizi içince rahatsızlanmış, kendisini kötü hisseden ve kusmaya başlayan sanatçı, ambulansla ilçedeki özel bir hastaneye kaldırılmıştı. (AA)

Haberin Devamı

TABURCU OLDUM!
Ünlü oyuncu yaşananları anlattı:

Su bardağına yanlışlıkla...  Ünlü tiyatrocu Sumru Yavrucuktan açıklama


 

YÜZ GERME AMELİYATLARI | DOKTOR BU NE?

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!