Ünlü oyuncu kep attı!

Güncelleme Tarihi:

Ünlü oyuncu kep attı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2022 12:23

Genç oyuncu üniversiteden mezun oldu, gecikmeli yapılan kep töreninin fotoğraflarını Instagram'da paylaştı

Haberin Devamı

Leyla Tanlar, İtalyan Lisesi’ni bitirdikten sonra Koç Üniversitesi Medya Planlama ve Görsel Sanatlar Bölümü’nde eğitim almaya başlamıştı. Tanlar, 2020’de mezun olmuştu. Pandemi nedeniyle yapılamayan tören, geçtiğimiz gün gerçekleşti.

Oyuncu, kepli fotoğraflarını sosyal medya hesabında şu notla paylaştı: “Covid gecikmeli tören.”

Ünlü oyuncu kep attı

KİM NEREDEN MEZUN?

Ünlüler hakkında hemen her ayrıntıyı biliyorsunuz. Peki ya daha şöhret basamaklarını tırmanmadan, kimse onların adını duymadan önce hangi liselerde okumuşlardı. Peki ardından hangi üniversitelerde "dirsek çürüttüler"? İşte Türkiye'nin ünlülerinin lise ve üniversite yıllarına ait sosyal medya paylaşımlarından seçmeler.

Haberin Devamı

'MEZUN OLDUM' 

Oyuncu Ece Hakim, 2016 yılında Harvard Üniversitesi’nde tam burslu okumaya hak kazanmış rol aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine de veda etmişti.

Ünlü oyuncu kep attı

Genç oyuncu eğitimini tamamladı ve diplomasını aldı. Ece Hakim, haberi sosyal medyadan duyurdu:

"Lisedeki en yakın arkadaşım bana bu ayıcığı hediye ettiğinden beri Harvard’a gitmek benim hayalimdi. Harvard’dan mezun oldum!"

MESLEĞE İLK ADIMIMDI BU KAPI

Oyuncu Serhan Onat, artık "diplomalı" bir oyuncu. 26 yaşındaki Onat, diplomasını aldıktan sonra okulunun önünde çektirdiği pozunu sosyal medyada takipçileriyle paylaştı.

Ünlü oyuncu kep attı

Onat: "Şaşkınım. Okuluma gelip diplomamı aldım bugün. Benim için uzun ve meşakkatli geçen bu yolculuğun her anı dolu dolu geçti. Hem çalıştım hem okudum. Bugüne kadar bir çok projede yer almamı nice güzel yönetmenlerle çalışıp bir çok karaktere hayat vermemi sağladı bu okul. Burada öğrendiklerimle daha nice hikayelere karışacağım. Mesleğime ilk adımımdı benim bu kapı. Yolculuğumda bana yoldaş olan, bilgilerini benimle paylaşan başta hocalarım olmak üzere, tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. Yaşasın tiyatro" notunu yazdı. Genç oyuncunun bu paylaşımına çok sayıda beğeni ve yorum yağdı.

Haberin Devamı

YILDIZ TEKNİK'TE ÖĞRENCİYDİM

Aslına bakılırsa bu ünlüyü tanımak çok da zor olmasa gerek. Çünkü zaman onu fazla değiştirmemiş. Belki saçlarına aklar düştü, biraz yaş aldı ama yüz çizgileri neredeyse aynı kalmış. Tanıdınız mı Instagram'da geçmişe özlem fotoğraflarının yayınlandığı "tbt" günü paylaşımlarına katılan bu ünlüyü?

Ünlü oyuncu kep attı

O ünlü günümüzün usta oyuncu ve yönetmenlerinden biri olan Hamdi Alkan.

Alkan; Instagram sayfasında geçmişe döndü ve "#tbt mi dediniz..1985 Yıldız Teknik Üniversitesinde öğrenciyim.." notuyla bu paylaşımı yaptı. Alkan'a çok sayıda beğeni ve yorum geldi. Bazı takipçileri de kazağını beğendiklerini belirtti.

Haberin Devamı

HUKUK FAKÜLTESİ YILLIĞI

İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu televizyoncu Armağan Çağlayan nostalji yaptı.

Ünlü oyuncu kep attı

Okul yıllığından bir kareyi sosyal medyada paylaşan Çağlayan altına şu notu düştü; İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi yıllığı. 1987

EN BÜYÜK HEDİYESİ EŞİM

Survivor yarışmasında ter döken Merve Aydın, Marmara Üniversitesi'nden mezun oldu. Aydın, mutluluğunu Instagram sayfasında takipçileri ile paylaştı.

Ünlü oyuncu kep attı

"Uzun bir serüvenin sonuna geldik🤩 inanılmaz mutluyum. Bu 11 yıllık süreçte Marmara Üniversitesi'nin bana en büyük hediyesi sevgili eşim oldu. Emina Gölgeci'yi de unutamam. Şimdi birlikte mezunuz."

Haberin Devamı

YILLAR ÖNCE...

Mor ve Ötesi Grubu’nun solisti Harun Tekin lise yıllarına ait bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.

Ünlü oyuncu kep attı

Yakın arkadaşı Kerem Kabadayı yıllar önce çekildiği bu fotoğrafı paylaşan Tekin, altına şunları yazdı;

Alman Lisesi’nin festivalinde çalacağız diye bir arşivleri karıştırdık. Kerem (kabadayı) buldu, çıkardı bunu. 2 gündür bu resme bakıp gülümsüyorum ara ara. Alman Lisesi bahçesindeyiz, lise 3 bitiyor, bir yıl daha var yani mezuniyete, birkaç hafta sonra bir stüdyo kaydına gireceğiz ama bestelerimiz kaybolmasın, ilerde dinletir eşe dosta hava atarız diye. Albüm filan asla yok planlar arasında. İyi de çalmıyoruz üstelik, yani bu yüzümüzdeki öyle biz inanılmaz bir müzik grubuyuz filan ifadesi de değil. Neşe bu. Daha sonra zaman zaman kaybettiğimiz, zaman zaman kaybetmek için de elimizden geleni yaptığımız, sonra ama hep bir şekilde yeniden bulduğumuz neşe aslında. Başka her şeyin bir yan etki olduğunu hatırlatan, oyun oynayan çocukların neşesi. Oyunumuz, ve neşemiz daim olsun.

KOLEJ GÜNLERİ

Haberin Devamı

Oyuncu Civan Canova okul yıllarına ait bir fotoğrafını paylaştı.

Ünlü oyuncu kep attı


Ünlü oyuncu 'kolej günleri' notuyla bu fotoğrafını yayınladı. Kısa sürede binlerce beğeni alan paylaşıma ‘çok yakışıklıymışsınız Civan Bey’ yorumları yapıldı.

BURASI BENİM OKULUM

Isparta'daki okulunu ziyaret eden Emre Aydın, sosyal medya hesabından bu fotoğrafı paylaşıp altına bu notu düştü:Sonradan ortaokul olmuş.Halbuki kendisi ilkokulumdur!

Ünlü oyuncu kep attı

YIL 99

Ceyhur Fersoy, lise yıllarına ait bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşıp altına bu notu düştü:

Ünlü oyuncu kep attı


Sene 1999
Yer:Moda
Özel Bem Lisesi
Sınıf:10TM

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞILDI

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü’nden mezun olan 37 yaşındaki oyuncu Mert Fırat'ın üniversite fotoğrafı sosyal medyada paylaşıldı.

Ünlü oyuncu kep attı

ÜNİVERSİTE YILLARI

Güldür Güldür " oyuncularından Özgür Aydın, sosyal medya hesabından üniversite yıllarına ait bir fotoğraf paylaştı.

Ünlü oyuncu kep attı

Özgür Aydın, Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Tiyatro Bölümü'nden mezun...

HEP SEVGİYLE HATIRLAYACAĞIM

Ünlü sunucu Jülide Ateş eski günleri yâd etti!

Ünlü oyuncu kep attı

Boğaziçi Üniversitesi Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü'nden mezun olan Jülide Ateş sosyal medya hesabından bu fotoğrafını paylaşıp 'Gülay Barbarosoğlu, hep sevgi ve saygıyla hatırlayacağız...' mesajını yazdı.

2016'DA MEZUN OLDU

Oyuncu Nurseli İdiz, 25 yıl önce Hacettepe Üniversitesi Arkeoloji ve Sanat Tarihi Bölümü'nü yarıda bırakmıştı, aftan yararlanarak yeniden okula dönenen İdiz, 2016 yılında mezun oldu.

Ünlü oyuncu kep attı

25 yıl sonra mezun olan oyuncu sosyal medya hesabından şu notu paylaştı: Bugün farklı bir gün dünden. Bilgi birikimimi, sanat anlayışımı duyumsatan bölümüm Hacettepe Üniversitesi Edebiyat Fakültesi'nden mezun oldum. Yepyeni bir açılım kazandıran bölümüm için çalışmalıyım. Sanat - Kültür - İnsan, benim yeni söylemim. Kültürlülük özelliğinden beslenen ülkemden asla vazgeçemem.

KİMSE YORUM YAPMADI

Boğaziçi Üniversitesi’nden 2014 yılında mezun olan Fahriye Evcen’in okul yıllığı ortaya çıktı.

Ünlü oyuncu kep attı

Tarih bölümünü bitiren ünlü oyuncu, yıllık için kepli poz verdi. Yıllıkta oyuncuya ayrılan bölüme hiçbir arkadaşının yorum yazmaması dikkat çekti.

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!