Uğurkan Erez: Çağla Şıkel güzel değil!

Güncelleme Tarihi:

Uğurkan Erez: Çağla Şıkel güzel değil
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2016 14:28

Türkiye'nin dört bir yanını dolaşarak yetenekli gençleri keşfedip ekran ve podyumlara kazandıran Model of Celebrity jürisini son durağı Bursa Endülüs Park Alışveriş Merkezi’ydi.

Haberin Devamı

Organizatör Banu Noyan, usta koreograf Uğurkan Erez ve ünlü televizyoncu Armağan Çağlayan'dan oluşan Model of Celebrity jürisi, bu kez yanlarına konuk jüri olarak Ütopya ve Survivor yarışmalarına damga vuran televizyon fenomeni Semih Öztürk’ü aldı.

Bursalı olan Semih Öztürk, şöhret olmak için elemelere katılan genç hemşehrileri arasından seçim yapmakta zorlandı.

Uğurkan Erez: Çağla Şıkel güzel değil

Jüri üyeleri arasında starlık tartışması yaşandı. 
Armağan Çağlayan Aleyna Tilki'nin starlık yolunda olduğunu söyleyince Uğurkan Erez, "Aleyna değil, Çağla Şıkel star" dedi. Semih Öztürk ise "Aleyna Tilki star değil popüler" diyerek tartışmayı hararetlendirdi. 
Podyumun ünlü ismi Çağla Şıkel'e övgüler yağdıran usta koreograf Uğurkan Erez, "Çağla çok güzel bir kız değildir. Çağla karizması, aurası olan, gittiği her yerde ışığıyla etrafın ilgisini çeken bir çocuktur. Çağla podyuma çıktığı an akan sulan durur. Yüz sene daha Çağla gibisi gelmez podyuma" dedi. 
Yarışmanın sivri dilli jürisi Armağan Çağlayan ise, "Uğurkan abi, artık modellik mankenlik tedavülden kalktı. Defile bile yapılmıyor. Senede bir" deyince Uğurkan Erez sinirlendi. Erez, "Sizin yüzünüzden böyle oldu. Oyunculuk yüzünden. Herkes oyuncu olmak istiyor. Bakalım ne zaman bitecek dizi furyası" yanıtını verdi. Çağlayan ise "Para televizyonda... Sen de bize gel" deyince bütün AVM kahkahaya boğuldu. 

Haberin Devamı

KERİMCAN STAR DEĞİL FENOMEN
Bir izleyicinin "Victoria Secret defilesine Türkiye'den hangi manken çıkabilir sorusuna Uğurkan Erez, "Bir Özge Ulusoy çıkar" yanıtını verdi. 
Hemşehrilerinin karşısına çıkan Semih Öztürk, "Bence dönemin mesleği sosyal medya fenomenliği ve blogger'lık. Artık herkes bu işe soyundu. Bence Kerimcan Durmaz star değil, fenomen" dedi. 

Uğurkan Erez: Çağla Şıkel güzel değil



Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz'la aynı yarışmada jüri üyeliği yapan Uğurkan Erez, "Starlık başka bir şey Kerimcan Durmaz fenomen.  Çok düzgün bir çocuk, çok saygılı. Çalışmaktan büyük keyif aldım" diye konuştu.
 
MODELLERİN EVLİLİKLERİ NEDEN UZUN SÜRMÜYOR?
Ebru Şallı ve Çağla Şıkel'in ardından Demet Şener'in de boşanacağını açıklamasıyla ilgili konuşan Uğurkan Erez, "Modellerin evlilikleri neden uzun sürmüyor" sorusuna "Eğer anlaşamıyorsan eğer bir problem varsa, o problemde belki çocuklarının yanında kavga gürültü ediyorsan boşanman gerekir. Bir kadın ekonomik özgürlüğünü ilan ettiği zaman rahat boşanabilir ama ekonomik özgürlüğü yoksa çok zor" yanıtını verdi. 
Demet Şener'in boşandıktan sonra podyuma dönmeyeceğini söyleyen Uğurkan Erez, "Demet Celebrity. Şu anda çok özel defilelerde finalde çıkıyor. Podyuma dönmez" dedi. 

Haberin Devamı

Uğurkan Erez: Çağla Şıkel güzel değil

BAKMADAN GEÇME!