Tuğba Özerk'in eşi Gökmen Tanaçar kimdir, ne iş yapıyor?

Güncelleme Tarihi:

Tuğba Özerkin eşi Gökmen Tanaçar kimdir, ne iş yapıyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 2021 12:50

Ünlü şarkıcı Tuğba Özerk, uzun süredir birlikte olduğu Gökmen Tanaçar ile evlendi. Bebek’teki bir yalıda dünya evine giren çift sade bir nikah tercih etti. Tuğba Özerk ile evlenmesinin ardından eşi Gökmen Tanaçar’ın hayatı da merak edilmeye başlandı. Peki, Tuğba Özerk’in eşi Gökmen Tanaçar kimdir, mesleği ne? İşte merak edilenler…

Haberin Devamı

Popçu Tuğba Özerk, 1.5 yıldır beraber olduğu Gökmen Tanaçar ile aile arasında gerçekleşen sade nikah töreniyle dünyaevine giren ünlü şarkıcı, tasarımı Tuğba Yavuz’a ait 2 farklı gelinlik giydi. Nikahın ardından, magazin dünyasında pek tanınmayan bir isim olan Gökmen Tanaçar’ın kim olduğu, yaşı ve mesleği de merak konusu oldu. İşte, Gökmen Tanaçar kimdir, kaç taşında, nereli, ne iş yapıyor?

GÖKMEN TANAÇAR KİMDİR?

İş insanı Gökmen Tanaçar, ünlü popçu Tuğba Özerk ile evliliğiyle gündeme geldi. Nikâh sonrası muhabirlerle sohbet eden Özerk, Paris’te balayı yapacaklarını söyledi.

Düğün hediyesi olarak eşinin kendisine bir çiftlik hediye ettiği dedikodularını doğrulayan Özerk, "Bir hayalimiz var; ilerleyen yıllarda taşınıp, çiftlik hayatı sürmek. Umarım gerçekleştiririz" dedi.

Haberin Devamı

Tuğba Özerk'in nikah şahidi menajeri Kemal Arslan olurken, Gökmen Tanaçar’ın şahitliğini ise iş insanı Cemal Şen yaptı.

BAKMADAN GEÇME!