Tolgahan Sayışman Almeda Abazi barıştı mı?

Güncelleme Tarihi:

Tolgahan Sayışman Almeda Abazi barıştı mı
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2016 10:46

Yakışıklı oyuncu Tolgahan Sayışman ve tescilli güzel Almeda Abazi, geçtiğimiz günlerde Tolgahan Sayışman’ın Asla Vazgeçmem dizisinde çektiği öpüşme sahnesi nedeniyle ayrılmıştı. İkili önceki akşam birlikte el ele görüntülendi. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

'Asla Vazgeçmem' dizisinin yakışıklı oyuncusu Tolgahan Sayışman ve sevgilisi Almeda Abazi önceki gün Akmerkez'de görüntülendi.

Geçtiğimiz günlerde Sayışman'ın, dizideki öpüşme sahnesi nedeniyle sevgilisi Almeda Abazi ile arasında sorun yaşandığı ve çiftin ayrıldığı iddia edilmişti.

Ancak çift barıştı. İkili, AVM'de baş başa yemek yiyip keyifli şekilde sohbet etti. Sayışman da barışı Instagram sayfasından ilan etti.

Hakkında çıkan haberler karşısında sessizliğini koruyan Tolgahan Sayışman, Instagram sayfasında paylaştığı fotoğrafla tartışmalara son noktayı koydu. Sevgilisi ile birlikte yer aldığı fotoğrafı talipçileri ile paylaşan Sayışman, altına şu notu düştü: "Asıl olan aşktır, birbirinize duyduğunuz sevgidir, saygıdır, gerisi teferruattır..."

Haberin Devamı

Tolgahan Sayışman kimdir?

17 Aralık 1981, İstanbul doğumludur.

Kadıköy İntaş Lisesi ve Doğuş Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun olmuştur. 2005 yılında Türkiye'yi temsilen Güney Kore’de gerçekleşen uluslararası erkek güzellik yarışması Manhunt International'da dünya birincisi seçildi.

Ekoldrama ve Ayla Algan’dan uzun süre oyunculuk eğitimi aldı. Ardından Esir Kalpler adlı dizide yer aldı. Top Model yarışmasındaki sunuculuğu ile başarılı bir performans sergileyen oyuncu, daha sonra Maçolar, Dicle, Hepsi 1 ve Acemi Cadı dizilerinde de oyuncu olarak yer aldı.

24 Ekim 2008'de başrollerini Fahriye Evcen ile paylaştığı Aşk Tutulması adlı filmde oynadı. İzlenme rekorları kıran Elveda Rumeli adlı dizide Mustafa rolünü canlandırmıştır.

6 Kasım'da vizyona giren Aşk Geliyorum Demez adlı filmde Bergüzar Korel ile başrol oynadı. Kavak Yelleri isimli gençlik dizisinde konuk oyuncu olarak yer almıştır.

Kendisi aynı zamanda 2010 yılının eylül ayında başlayan ve 2014 yılına kadar devam eden Lale Devri adlı dizide başrolde, Çınar rolünde oynamıştır.

2014'te vizyona giren ve başrollerini Saadet Işıl Aksoy'la paylaştığı Sürgün adlı filminde rol aldı.Şu anda Asla vazgeçmem dizisinde Yiğit  karakterini canlandırmaktadır. Yeni dizisinde başrolü Amine Gülşe ile paylaşmaktadır.

Haberin Devamı

Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi barışttı

Almeda Abazi kimdir?

13 Şubat 1992, Tiran doğumludur.

2008' de Miss Globe Kâinat Güzeli yarışmasını kazanmıştır. Oyunculuk eğitimi almaktadır. Lise eğitimini İstanbul Özel Tarhan Koleji'nde tamamlamış, İstanbul Aydın Üniversitesi Bilim-Sanat Akademisi Oyunculuk Bölümü'nde eğitim almıştır.

Eğitimine  Sakarya Üniversitesi Devlet Konservatuarı öğrencisi olarak devam etmektedir.

Şu ana kadar Konak ve Show Business filmlerinde ve Ayrılık adlı dizide rol almıştır. Ayrıca Survivor Ünlüler - Gönüllüler ve Yok Böyle Dans yarışmalarına katılmıştır.

Muhteşem Yüzyıl dizisinde Valeria adıyla yer almıştır. Tv8 kanalında Murat Ceylan ile birlikte Para Bende programını sundu. 2015 Yılında tekrar Survivor All Star yarışmasına katılmıştır.

Ödülleri

Haberin Devamı

2007    Miss Tirana (Tiran Güzeli)

2008    Miss Albania (Arnavutluk Güzeli)

2008    Miss Globe (Kâinat Güzeli)

BAKMADAN GEÇME!