Tescilli güzel Gizem Karaca kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Tescilli güzel Gizem Karaca kimdir
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2018 12:51

2011 Türkiye ikinci güzeli olan Gizem Karaca, gerek dizi projeleri gerekse sık sık özel hayatıyla gündeme geliyor. Eve Düşen Yıldırım dizisiyle oyunculuğa adım atan ve ardından pek çok dizi projesinde boy gösteren Gizem Karaca’nın hayatı merak ediliyor. Peki Gizem Karaca kimdir, kaç yaşında?

Haberin Devamı

Kariyerine modellikle başlayan ancak oyunculuk performansıyla ismini geniş kitlelere duyuran Gizem Karaca’nın hayatına ilişkin detayları derledik.

Anne tarafından Arnavut, baba tarafından Selanik göçmeni olan Gizem Karaca, 1992 yılında dünyaya geldi. Çocukluğunu bir dönemi Amerika’da geçti. İlkokulu Florida ve Kanada’da tamamladı.

2007 yılında Türkiye’ye döndü ve lise eğitimini İstanbul’da tamamladı.2010 yılında İstanbul Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı bölümünü kazandı. 2011 yılında bağlı olduğu Uğurkan Erez ajansı onun güzellik yarışmasına girmesini istemesiyle hazırlık sınıfından sonra okulu dondurdu.

Aynı yıl “Eve Düşen Yıldırım” adlı dizinin başrollerinden birini üstlendi ve bu diziyle oyunculuk kariyeri başladı. Ardından Emir’in Yolu’nda Çağatay Ulusoy’a başrolde eşlik etti. Bu dizi ardından New York’ta ‘New York Film Akademisi’nde oyunculuk eğitimi aldı. Daha sonra Türkiye’ye geldiğinde “Benim Hala Umudum Var” adlı dizide Şükrü Özyıldız ile başrolü paylaştı. Bir döneme damga vuran tarihi dizi Muhteşem Yüzyıl dizisinin 4 bölümünde figüran olarak yer aldı. En uzun soluklu dizisi ise 2014 yapımı Güzel Köylü oldu, bu dizide Mehmet Ali Nuroğlu ve Berk Cankat ile başrolde oynadı. Aynı yıl Seni Seviyorum Adamım isimli sinema filminde oynadı. En son 2018 yapımı Kanal D dizisi İnsanlık Suçu’nun kadrosunda yer aldı. Kaan Yıldırım ve Ahmet Mümtaz Taylan’ın da başrolde olduğu bu dizi 8 bölüm devam etti.

 



BAKMADAN GEÇME!