Tarkan Demet Akalın'a övgüler yağdırdı

Güncelleme Tarihi:

Tarkan Demet Akalına övgüler yağdırdı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 06, 2017 14:50

Tarkan’ı Harbiye Açıkhava’daki dördüncü konserinde Demet Akalın da izledi. Megastar, konserine özel olarak davet ettiği Akalın için seyirciden alkış istedi.

Haberin Devamı

Tarkan, 7 konserlik Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu maratonunun dördüncü konserini önceki akşam verdi. Megastar’ı dinlemeye gelenler arasında Demet Akalın ve eşi Okan Kurt, Revna Demirören ve kızı Yelda Demirören, Özge Ulusoy, Nesrin Cavadzade, Gökçe Bahadır ve sevgilisi Efe Duru da vardı.

Tarkan Demet Akalına övgüler yağdırdı



Konseri en ön sıradan izleyen Demet Akalın, “Tarkan sağ olsun bizi davet etti. İnanılmaz bir konser yoğunluğum var ama gece 02.00’de Bodrum’a döneceğim, kızımın yanına” dedi. Akalın, Ramazan Bayramı’nda Kelebek için Gülben Ergen’e röportaj vermiş, “Şu gerçeği kabul etmeliyiz, Tarkan ve biz diye ayrılıyoruz. Biz dediğim de birkaç kişi ama Tarkan tek. Amerika’ya da gitsen, Uzakdoğu’ya da gitsen Tarkan çalıyor. Adam dünya starı” demişti.

Haberin Devamı

Tarkan Demet Akalına övgüler yağdırdı

Konsere eşi Okan Kurt’la gelen Demet Akalın, “Eylülün ortasına kadar konserlerim devam edecek. Eylül sonrasında da eşimle bir televizyon programı sunabiliriz” dedi.

Tarkan da sahnede Akalın’a “Hoş geldin, canım benim. Son günlerde gıyabımda ettiğin güzel sözlerle çok mutlu ettin beni. Sağ ol, var ol. Biz de seni ve şarkılarını çok seviyoruz” diyerek seslendi ve seyircilerden şarkıcı için alkış istedi.

Pınar’a özel sandalye

Tarkan’ın Açıkhava’daki ilk üç konserini alanın kenarında, demir parmaklık-ların bulunduğu bölümde ayakta izlerken görüntülenen Pınar Tevetoğlu, bu kez aynı yerde sandalyede otururken objektife yansıdı.

Tarkan Demet Akalına övgüler yağdırdı

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!