Dizi Aşkı Gerçek Oldu! Tardu Flordun ile İpek Erdem Aşk Yaşıyor!

Güncelleme Tarihi:

Dizi Aşkı Gerçek Oldu Tardu Flordun ile İpek Erdem Aşk Yaşıyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2015 12:21

Başrolünü paylaştıkları “Eve Dönüş” dizisinde ki aşk gerçek oldu. Tardu Flordun ile İpek Erdem gerçek hayatta da aşk yaşamaya başladı. İkilinin yaklaşık bir aydır sevgili oldukları ortaya çıktı. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

TV ekranlarının sevilen dizisi “Eve Dönüş” tüm hızıyla devam ediyor. Dizinin kötü karakteri İpek Erdem ile yine dizinin başrol oyuncusu Tardu Flordun’un gerçek hayatta da aşk yaşadıkları belirlendi.

Yaklaşık bir aydır birlikte olan ikili, önceki akşam Ulus’ta gerçekleşen özel bir partiye katıldı. Gecenin ilerleyen saatlerinde samimiyeti ilerleten ikilinin sır gibi sakladığı ilişkileri gün yüzüne çıktı.

İlişkilerini yakın arkadaşlarından bile gizledikleri ve çiftin bir süredir Tardu Flordun’un Bebek’teki evinde yaşadıkları öğrenildi.

DAVETTEN ELELE ÇIKTILAR!

İlişkilerini yakın arkadaşlarından ve set ekibinde dahi gizleyen çift, önceki akşam katıldıkları davette birbirlerini öpüp, davetten el ele çıkarak aşklarını herkese ilan ettiler.

Dizi Aşkı Gerçek Oldu Tardu Flordun ile İpek Erdem Aşk Yaşıyor

Haberin Devamı

TARDU FLORDUN KİMDİR?

Ünlü oyuncu, 25 Mayıs 1972 tarihinde Ankara’da doğdu. Babası ünlü oyuncu Macit Flordun'dur. 1995 yılında Ankara Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden 96 puanla en yüksek notla mezun oldu. 1995-1997 yıllarında Ankara Devlet Tiyatroları'nda, 1997-2008 yılları arasında İzmit Şehir Tiyatroları'nda kadrolu oyuncu olarak görev almış, "Hamlet" ve "Roberto Zucco" adlı oyunlarda başrol oynamıştır.

Flordun 1998’de Leoparın Kuyruğu adlı sinema filminde Yetkin Dikinciler ve Devrim Nas ile birlikte oynadı. 2000’de başrollerini Berna Laçin ile paylaştığı Evdeki Yabancı adlı diziyle televizyon oyunculuğuna başladı. 2002’de Efsane, Bir Tatlı Huzur ve İki Oda Bir Sinan dizilerinde yer aldı. Camdan Pabuçlar dizisinde de Kahraman karakterini canlandırdı. 2005'te Pınar Altuğ ile başrolü paylaştıkları Davetsiz Misafir dizisinde ünlü ve çapkın pop star Tarcan rolüyle ekrana geldi.

Türkiye dışında birçok ülkede de izlenen Binbir Gece adlı dizide Kerem İnceoğlu adlı karakteri canlandırdı. Tek Başımıza adlı dizide Başak Köklükaya ve Ahu Türkpençe ile başrolü paylaştı. 2011'de vizyona giren Türkan Saylan'ın yaşamını konu alan Türkan adlı filmde Saylan'ın oğlu Çağlayan'ı ve Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm filminde Red Kit karakterini canlandırdı.

Haberin Devamı

Dizi Aşkı Gerçek Oldu Tardu Flordun ile İpek Erdem Aşk Yaşıyor

İPEK ERDEM KİMDİR?

Hayat Bilgisi dizisinin Gamze’si olarak tanıdığımız ünlü oyuncu İpek Erdem, 1984 yılında Bursa’da doğdu. İstanbul Devlet Konservatuvarı Mezunudur. İlk oyunculuk deneyimi “Hayat Bilgisi” dizisi ile yaşamıştır. Daha sonra birçok tiyatro oyunlarında ve video kliplerde rol almıştır. 3 yıl boyunca “Yer Gök Aşk” dizisinde Münevver karakterini başarıyla canlandırmıştır.

BAKMADAN GEÇME!