Tamer Karadağlı ile Deniz Akkaya 12 yıl Sonra Yan Yana

Güncelleme Tarihi:

Tamer Karadağlı ile Deniz Akkaya 12 yıl Sonra Yan Yana
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2015 11:05

Ekranların sevilen dizisi Çocuklar Duymasının Taş Fırın Erkeği, Kamer Karadağlı ile adı aşk dedikolarına karışan Ölümle Dans,Maskeli Beşler Kıbrıs filmlerinden ve bu aralar bir televizyon programında yayınlanan magazin programın sunan Deniz Akkaya on iki yıl sonra yeniden bir aradaydı.

Haberin Devamı

Deniz Akkaya ile Kamer Karadağlı’nın ortak arkadaşlarının açtığı bir mağazada bir araya gelen eski dostlar birlikte zaman geçirmekten kendilerini almadılar. Taş Fırın Erkeği Tamer Karadağlı, 2003 yılında Deniz Akkaya ile aralarında yaşanan aşk dedikodularının ardından kızının annesi Arzu Balkan ile 2007 yılında ayrılık yaşamıştı.

Tamer Karadağlı ve Deniz Akkaya görüşmelerinin ardından soruları cevapsız bırakmayı tercih ettiler.

Tamer Karadağlı ile Deniz Akkaya 12 yıl Sonra Yan Yana

Tamer Karadağlı Kimdir?

Tamer Karadağlı; 24 Mayıs 1967 tarihinde genç bir anne babanın ilk evladı olarak Ankara'da doğdu. Aslen Azeri kökenli Kars Sarıkamışlıdır. İlkokula başlamadan ailesi ile birlikte ABD'ye yerleşen Tamer Karadağlı, İlkokula Amerika'da başladı, Lise yıllarına kadar Amerika’da yaşamış sonra Türkiye'ye dönmüş ve TED Ankara Koleji'ne yazılmış; Tamer Karadağlı’nın kendi deyimi ile Türkiye’ye geldigi ilk yıllar biraz zor geçti, dayanamayıp Amerika’ya dönen Karadağlı lise sonda kesin dönüş yaptığı Türkiye’de Çankaya Lisesi’nden mezun oldu. Sinema sevdası o yıllarda basladı. Daha sonra Bilkent Üniversitesi Sahne ve Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümünden mezun oldu.

Haberin Devamı

Tamer Karadağlı, 8 farklı İngilizce lehçesini konuşmaktadır.

Tamer Karadağlı ile Deniz Akkaya 12 yıl Sonra Yan Yana

Deniz Akkaya Kimdir?

Deniz Akkaya, 3 Ağustos1977‘de İstanbul‘da doğdu. Aslen Kayserilidir. İlkokul eğitimini Faik Reşit Onat İlkokulu‘nda tamamlayan Akkaya, ortaokulu Bilge Kaan Lisesi‘nde, liseyideSemiha Şakir Lisesi‘nde bitirdi.

Lise eğitiminden sonra İstanbul Üniversitesi Amerikan Dili ve Edebiyatı bölümünü kazanan Akkaya, mankenlik kariyerine 1997‘de “Best Model of Turkey Yarışması” birinciliği ile başladı. Aynı sene düzenlenen “Miss Grace of the World” yarışmasında da dördüncü seçildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!