Survivor'da ikinci eleme adayı kim oldu? İşte Survivor'da dokunulmazlığı kazanan takım ve eleme adayı olan isim

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2021 07:07

Survivor eleme adayı araştırılan konular arasında yer alıyor. Dün akşam ekrana gelen bölümde Ünlüler ve Gönüllüler bir kez daha dokunulmazlık mücadelesi verdi. Dokunulmazlık oyununu kazanan takım Gönüllüler oldu. Survivor Türkiye'nin bu haftaki ilk dokunulmazlığını kazanan takım Gönüllüler olmuş, Ünlülerin eleme adayı ise Yiğit olarak belirlendi. İşte bu hafta belirlenen ikinci eleme adayı ve son bölümde yaşananlar

Haberin Devamı

Survivor 2021’DE 7. haftanın ikinci dokunulmazlık oyununda Ünlüler ve Gönüllüler Takımı kıran kırana mücadele etti. Dokunulmazlık oyununun ardından, yapılan oylama sonucu kaybeden takımdan bir isim eleme adayı olarak belirlendi. Kıran kırana oyunlara sahne olan Survivor'da bu haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu Gönüllüler Takımı kazandı. Dokunulmazlığı kaybeden takımda yapılan ada oylamasında adı en çok yazılan Çağrı oldu.

İŞTE SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

21 Şubat Pazar günü Survivor 32. bölümünde haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı. Rakibine dokunmadan elindeki sembolü düşürmeye çalışan yarışmacılar arasında kıran kırana bir mücadele yaşandı.

AVANTAJ OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor 2021'de haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu öncesinde parkurda avantaj oyunu oynandı. Oyunda erkeklerde ve kadınlarda kazanan Gönüllüler olunca, dokunulmazlık oyununda seçim avantajı Gönüllülerin oldu.

Haberin Devamı

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da bu akşam oldukça kritik bir dokunulmazlık oyunu ekrana geldi. Kıran kırana oyunlara sahne olan Survivor'da bu haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu Gönüllüler Takımı kazandı.

Survivorda ikinci eleme adayı kim oldu İşte Survivorda dokunulmazlığı kazanan takım ve eleme adayı olan isim

HAFTANIN 2. ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor 2021'de ikinci dokunulmazlığı kaybeden Ünlüler Takımı ada konseyinde bir eleme adayı belirledi.

Dokunulmazlığı kaybeden takımda yapılan ada oylamasında adı en çok yazılan Çağrı, Survivor'da haftanın ikinci eleme adayı olacak.

Survivorda ikinci eleme adayı kim oldu İşte Survivorda dokunulmazlığı kazanan takım ve eleme adayı olan isim

İLK ELEME ADAYI YİĞİT OLMUŞTU

Survivor 2021'de bu akşam Ünlüler ve Gönüllüler bir kez daha dokunulmazlık mücadelesi verdi. Survivor Türkiye'nin bu haftaki ilk dokunulmazlığını kazanan takım Gönüllüler olmuş, Ünlülerin eleme adayı ise Yiğit olarak belirlendi.

Survivorda ikinci eleme adayı kim oldu İşte Survivorda dokunulmazlığı kazanan takım ve eleme adayı olan isim

BAKMADAN GEÇME!