Survivor Efecan kimdir? Efecan Dianzenza kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Survivor Efecan kimdir Efecan Dianzenza kimdir
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 2017 15:44

Survivor yarışmasıyla ünlenen Efecan Dianzenza evlendi. Gönüllüler kadrosunda yer alan Efecan, 8 yıldır birlikte olduğu Duygu Çavdar ile hayatını birleştirdi. Peki Efecan Dianzenza kimdir?

Haberin Devamı

14 Temmuz 1990'da Londra'da dünyaya gelen Efecan Dianzenza, 3 yaşındayken Türkiye'ye gelmiştir. İzmir'in Karşıyaka ilçesinde hayatını geçiren Efecan'ın annesi Türk, babası ise İngiliz'dir. 9 yaşındayken Karşıyaka Spor Kulübü'nün alt yapısında futbol oynamaya başlayan Efecan, 14 yaşında Antalya Spor Kulübü'ne transfer olmuştur. O yıllarda müziğe de giriş yapan Efecan, kendi evinde küçük bir stüdyo kurarak yüzlerce şarkı kaydetmiş ve underground albümler hazırlamıştır.
2 yıllık Antalya serüveninden sonra spor ve müzik hayatına İstanbul'da devam eden Survivor 2016 Gönüllüler yarışmacısı Efecan Dianzenza, İstanbul Büyükşehir Belediye Spor Kulübü ile anlaşma yaptı.

Bu süreçte müzik hayatını bırakmadı ve underground müzik yapmaya devam etti. Efecan, lise öğrenimini İstanbul'da tamamlamıştır. Üniversite sınavlarına girerek Anadolu Üniversitesi Spor Akademisi Antrenörlük bölümünü kazandı ve futbol hayatını sonlandırdı. Efecan Dianzenza, Mister International Yarışması'nda Türkiye'yi temsil etmiştir. 2010 yılında Model of Models yarışmasında Türkiye 1.liği kazanan Efecan moda ve mankenlik sektöründe de yer aldı. Efecan aynı zamanda Endonezya'da yapılan Mister International yarışmasına katılmıştır. Burada ise dünya 6'ncısı olmuştur.

 

BAKMADAN GEÇME!