Survivor Damla neden hastaneye kaldırıldı!

Güncelleme Tarihi:

Survivor Damla neden hastaneye kaldırıldı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2016 13:56

Survivor'da dün akşam kıran kırana bir mücadele vardı. Survivor Gönüllüler Takımı'ndan Damla Can yarışma sırasında ayağını burktu

Haberin Devamı

Ünlüler’den Ezgi ile yarışan Damla, etapta birden kendini mindere attı ve “bileğimi çok kötü” diye ağlamaya başladı. Acı çektiği görülen Damla’nın yardımına arkadaşları ve sağlık ekibi koştu.


Survivor'da Semih'in planlarını bozan olay

Survivor Ünlüler Gönüllüler 2016 yarışmasında adaya Gönüllüler takımından Nihal veda etti. Nihal’in vedası Semih’in planlarını bozdu.  Nihal’in 2 hafta daha adada kalması gerektiğini söyleyen Semih, planlarımı değiştirmek zorundayım dedi.

Acun Ilıcalı’nın sunduğu Survivor’da dokunulmazlık yarışmasını kaybeden Gönüllüler’de Gizem Kerimoğlu, Nihal Candan ve Gizem Memiş elemeye kalmış ve adaya veda eden isim Nihal Candan oldu.

Semih, Nihal’in adanan elenemsine beklenmedik bir tepki verdi. Nihal’in 2 hafta daha adada kalması gerektiğini söyleyen Semih, planlarımı değiştirmek zorundayım dedi. Semih’in bu açıklamasının Nihal’in oyunlardaki başarısız olmasından dolayı Dokunulmazlık oyunlarında kaybedileceği ve diğer gruptan 2 yarışmacıyı da adadan yollamanın hesaplarını yaptığı olarak yorumlandı.

Haberin Devamı

Pazar gecesi yayınlanacak olan dokunulmazlık yarışmasında Semih ve Gizem’in yarışıp yarımayacağı merakla bekleniyor.

 


SURVİVOR'DA BÜYÜK GERİLİM!

Survivor’ın dün akşam ekrana gelen bölümünde gergin anlar yaşandı. Yaklaşık iki aydır ada hayatına alışmaya çalışan yarışmacılar kendi aralarında kavga etmeye başladı.

Oyunlarda başarısız olan Yunus'u Yattara sert bir dille uyarıyor. Yunus Günçe, takım arkadaşı Yattara'ya karşılık verince ortam bir anda gerildi. Olaya dâhil olan Mehmet, Yunus Günçe'nin üzerine yürüdü

Olaya müdahale eden Atakan, takım arkadaşı Mehmet’e sert  müdahalede bulundu

Survivor Damla neden hastaneye kaldırıldı

NİHAL CANDAN'DAN ELENDİKTEN SONRA ŞOKE EDEN YORUMLAR

Survivor yarışmasına geçtiğimiz günlerde veda eden Nihal Candan, ada hayatını değerlendirdi. Nihal Candan verdiği röportajda şunları söyledi;

Haberin Devamı

Aslında ben beklemiyordum eleneceğimi, herkes bana karşı cephe almıştı. Ben de onlara karşılık veriyordum. Gizem'in de içine de doğmadı 'sen gitmeyeceksin' diyordu.

Semih, Gizem'i söyledikten sonra kafamda şu vardı 'Gizem çıkmasın' kendimden çok Gizem çıkmasın diye dua ettim.

Gizem gitseydi eğer benim psikolojim hem açlık, hem anne baba özlemi, hem de arkadaşlarımın üzerimde yarattığı baskı yüzünden çok kötü olurdu. Gizem olamayınca da yalnız kalırdım.

 Gönüllüler takımı bence hayal kırıklığı. Semih kötü bir karakter ama yürüdüğü bir yol var, çok fazla çelişmiyor yoluna devam ediyor.  Efecan gerçekten çok yetenekli bir yarışmacı ama bazı noktalarda düşünmüyor, düşündüğünü sesli dile getirmiyor bir liderlik ruhu yok. O yüzden de sahayı İbrahim ve Serkay gibilere bıraktığı için Semih'in birinci çıkması normal. Semih'in çok iyi olduğundan değil rakibi olmadığından birinci çıkıyor. Belki Atakan'la aynı takımda olsalardı birinci olamayacaktı. İyi ki geldim buraya olmam gerekiyordu. Survivor bana çok şey kattı.

 

BAKMADAN GEÇME!