Survivor yarışmacısı Cemal Can Canseven kimdir ve kaç yaşındadır? İşte Cemal Can Canseven'in hayatı

Güncelleme Tarihi:

Survivor yarışmacısı Cemal Can Canseven kimdir ve kaç yaşındadır İşte Cemal Can Cansevenin hayatı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2020 16:15

Survivor yarışmacıları yeni sezona günler kala açıklandı. Survivor 2020 kadrosunda yer alan isimlerden biri de Cemal Can Canseven oldu. Survivor'un yeni sezon kadrosunun netleşmesiyle beraber, kadroda yer alan Cemal Can Canseven'in hayatı ve biyografisi izleyenler tarafından araştırılmaya başlandı. Peki, Survivor 2020 yarışmacısı Cemal Can Canseven kimdir ve kaç yaşındadır? İşte, Cemal Can Canseven'in biyografisi.

Haberin Devamı

Survivor 2020 sezonunda yarışacağı kesinleşen isimlerden biri de Cemal Can Canseven oldu. Youtuber Danla Biliç ile yakın arkadaş olan ve videolarında yer alan Cemal Can Canseven’in hayatına ilişkin bilgiler merak ediliyor. Peki, Survivor 2020 yarışmacısı Cemal Can Canseven kimdir?

CEMAL CAN CANSEVER KİMDİR?

1995 yılında dünyaya gelen Cemal Can İzmir'de doğup büyüdü ancak aslen Rizeli. Yeditepe Üniversitesi’nden mezun olan Cemal Can Canseven, birlikte videolar çektiği Danla Biliç’le üniversite yıllarından tanışıyor. Bir videoda sporcu geçmişinin olduğunu ifade eden Cemal Can Canseven aynı zamanda DJ’lik yapıyor.

Cemal Can Canseven, 24 yaşında, İzmir doğumludur. Annesi rize, babası Selanik göçmenidir. 9 yaş büyük küçük annem dediği bir ablası var. Liseye kadar olan eğitimini İzmir'de tamamladı. Üniversite vesilesiyle İstanbul'a geldi. İstanbul'da Yeditepe Üniversitesi Reklam Tasarımı ve İletişim bölümünü okumaya başladı. Arkadaşının bir tavsiyesi üzerine okulunu dondurup İstanbul DJ Academy'de DJ’lik eğitimi almaya başladı.

BAKMADAN GEÇME!