‘SpringBreak 2017’ Başlıyor...

Güncelleme Tarihi:

‘SpringBreak 2017’ Başlıyor...
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2017 14:29

Türkiye’nin ilk ve en büyük bahar festivali ‘SpringBreak 2017’, ünlü sanatçıların sahne performanslarıyla ‘Unitravel’ ev sahipliğinde Antalya’da gerçekleşiyor.

Haberin Devamı

Yaklaşık 14 bin kişinin katılımıyla gerçekleşen ‘Selfy Whitefest 2017’ ile bu kış Uludağ’da bir etkinliğe imza atan ‘Unitravel’, bu kez de baharın ilk gençlik festivali ‘SpringBreak 2017’ ile Antalya’ya damgasını vurmaya hazırlanıyor. 

28 Nisan – 1 Mayıs tarihleri arası Antalya Belek’de bulunan ‘Port Nature Luxury Resort Hotel'de gerçekleştirilecek olan ‘SpringBreak 2017’ ile bu yılda yaklaşık 4 bin müziksever gönüllerince eğlenip hem yaza merhaba diyecek hem de müziğe doyacak.

Bengü Yaza Merhaba Diyecek

5 farklı sahnede 4 gün sürecek ‘Springbreak 2017’de Bengü & Volga Tamoz, Berkay, Merve Özbey ve Erdem Kınay'ın sıra DJ performanslarıyla Öykü Serter, Kemal Doğulu, David Saboy, Emrah Göktaş, Hakan Kabil, Discolog ve Burçin Ogan müzikseverlere unutulmaz anlar yaşatacaklar. Baharın ilk ve en büyük festivali ‘SpringBreak 2017’ de müzik severler, 3 gece 4 gün boyunca birbirinden eğlenceli etkinlikler ile deniz ve güneşin de keyfini çıkartacaklar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!