Songül Karlı'nın eski eşi Metin Yüncü kimdir, mesleği nedir?

Güncelleme Tarihi:

Songül Karlının eski eşi Metin Yüncü kimdir, mesleği nedir
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 2020 17:29

22 Mart 2017'de 5 yıllık evliliğini noktalayan Songül Karlı, eski eşi Metin Yüncü tarafından dolandırıldığını açıklamıştı. Müge Anlı'ya başvurmaya karar veren Songül Karlı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada yeni sezonda programın canlı yayınında hakkını aracağını söylemişti. Peki, Songül Karlı'nın eski eşi Metin Yüncü kimdir, mesleği nedir?

Haberin Devamı

Halk müziği sanatçısı ve sunucu Songül Karlı, 2012 yılında sunduğu evlilik programının canlı yayınında Metin Yüncü ile nikah masasına oturmuştu. Eski eşiyle ilgili iddiaları magazin sayfalarına konu olan Songül Karlı, son olarak Müge Anlı programına hakkını aramak için katılacağını duyurdu. Hakkında birçok ithamda bulunulan Metin Yüncü'nün hayatıyla ilgili bilgileri derledik...

METİN YÜNCÜ KİMDİR?

Metin Yüncü, ilk olarak 2009 yılında oyuncu Binnaz Avcı ile olan ilişkisiyle konuşulmuştu. Magazin dünyasının dışında bir sektörde kariyer yapan Metin Yüncü, 2012 yılında o yıllarda evlilik programı sunan Songül Karlı ile dünya evine girmişti. Çift canlı yayında nikah masasına oturmuştu. Metin Yüncü, inşaat ve emlak sektörü dışında gemicilik sektöründe de faaliyet gösteriyor. Songül Karlı'dan önce bir evlilik daha yapan Metin Yüncü’nün bir çocuğu bulunuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!