Şişmanladım mutluyum

Güncelleme Tarihi:

Şişmanladım mutluyum
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 10, 2016 02:13

Bu kez tam tersi oldu.. Gösteri dünyasının bir kadın ünlüsü binbir emekle verdiği kilolarını geri aldı ve bu yüzden mutlu olduğunu açıkladı.

Haberin Devamı


Bir zamanlar katıldığı Big Brother (Biri Bizi Gözetliyor) yarışmasıyla adını duyuran Chanelle Hayes, İngiltere'de yayınlanan "new!" adlı TV programına konuk oldu.


28 yaşındaki Hayes, onca emek harcayıp verdiği kilolarını geri aldığını ve şimdi 44 beden olduğunu ama kendisini gayet mutlu hissettiğini söledi.


Hayes kariyerinin başından bu yana sürekli kilo alıp vermesiyle tanınıyor. Bir dönem çok zayıf olan Hayes sonra aşırı kilo aldı.

Bu dönemde parklarda ve bahçelerde egzersiz yapmaya başlayan ve özel bir beslenme programı uygulayan Hayes, fazla kilolarından kurtulup 38 bedene kadar indi.

Bu süreci de hazırladığı bir DVD'de gözler önüne serdi. Ama aradan geçen zaman içinde verdiği kiloları tekrar aldı ev eski kıvrımlı görüntüsüne ulaştı.

Chanelle Hayes bu durumdan memnun olduğunu söyleyerek "Kendimi kıvrımlarımla mutlu hissediyorum. Bir daha eskisi kadar zayıflamayı düşünmüyorum" dedi.

Haberin Devamı

Genç kadın yine de bir açık kapı bırakarak "Günün birinde biri bana tekrar kilo vermemi ve bu süreci anlatan bir DVD hazırlamamı isterse kabul ederim " diye konuştu.

BAKMADAN GEÇME!