Sinan Akçıl'ın eşi Burcu Kıratlı kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Sinan Akçılın eşi Burcu Kıratlı kimdir
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2019 09:58

Sinan Akçıl ile sürpriz bir şekilde nikah masasına oturan Burcu Kıratlı, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Aşk ve Mavi dizisiyle dikkatleri üzerine çeken Burcu Kıratlı’nın hayatına ilişkin bilgiler merak ediliyor. Peki, Sinan Akçıl'ın eşi Burcu Kıratlı kimdir?

Haberin Devamı

Burcu Kıratlı, 23 Temmuz 1989 tarihinde dünyaya geldi. İlkokul öğrenimini Ata Koleji'nde, ortaokul öğrenimini BJK Koleji'nde, lise öğrenimini ise Bebek Yeni Yıldız Koleji'nde tamamlayan Burcu Kıratlı, lisansını Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı bölümünde tamamladı. Okul hayatı boyunca birçok oyun ve kısa filmde yer alan Burcu Kıratlı, Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde eğitim aldı.

İlk dizi kariyerine 2010 yılında TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve 2 sezon süren Elde Var Hayat isimli diziyle adım attı. Yağmur karakteri ile aldı. 2013 yılında ise Özcan Deniz'in yazıp yönettiği Su ve Ateş filminde Helin karakteri ile sinemaseverlerin karşısına çıktı. Ayrıca 2014 yapımı Peri Masalı’nda Peri karakterine hayat verdi. TRT 1 ekranlarında yayınlanan Diriliş: Ertuğrul dizisiyle dikkatleri üzerine çeken güzel oyuncu tarihi dizide Gökçe karakteriyle izleyici karşısına çıktı. TV kariyeri devam ederken aynı zamanda 2015 yılında Bizim Hikaye isimli filmde Elif karakterini canlandırdı. Son olarak, Aşk ve Mavi dizisinde, "Mavi" karakterini canlandırdı. Bu dizide Emrah ile başrolü paylaştı. Burcu Kıratlı, uzun bir süre arkadaş olduğu Sinan Akçıl ile 2018’in son günlerinde nikah masasına oturdu. Sürpriz evlilikten çok güzel oyuncunun cesur gelinliği uzun süre konuşuldu.

 

BAKMADAN GEÇME!