Sıla korkuttu: Düştüm ve köprücük kemiğimi kırdım

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 2022 07:59

Kim kime ne demiş, kim nereye gitmiş ve neler yapmış? Sinema, sahne ve televizyonda neler olmuş? Magazin dünyasından kısa haberler...

Haberin Devamı

'İYİLEŞME ÜMİDİYLE DİŞİMİ SIKTIM'

Sıla haziran ayında vereceği konserleri erteledi. Ünlü şarkıcı, nedenini sosyal medya hesabında açıkladı.

 "8 isimli askımla sesleniyorum size. Yeni olmuş bir olay değil aslında. 10 Mayıs'ta oldu. Ben iyileşme ümidiyle birazcık dişimi sıktım. Fakat olmadı. Diyeceksiniz ki 'ne oldu?' düştüm ve köprücük kemiğimi taşa çarptım. Ucu da kırıldı. Alçıya da alınmıyor. Böyle bu deliyi zaptettiler. Bu askıyla yaşıyorum. İlk 3 konseri iptal etmemizin nedeni de budur aslında. Ben çaktırmama niyetiyle canlı yayında bunu çıkarıp aslında hiçbir şey olmamış gibi davranarak epey bir gayret gösterdim. Fakat doktorumun görüşleri doğrultusunda haziran ayında yapacağım konserlerin riskli olacağı sonucu çıktı. Ben çok büyük bir moral bozukluğu yaşadım. Çünkü şarkılar yeni, beraber efkar paylaşacağız, neşe paylaşacağız. Evdeki hesap çarşıya uymadı. Maalesef biraz daha devam edecek. Dolayısı ile konserlere 1 Temmuz Bodrum Antik ile başlayacağız. Ben bildirmek istedim bu durumu size. Kısa zamanda kucaklaşmak dileğiyle..."

Haberin Devamı

BABASININ KIZI

Yılmaz Erdoğan’ın kızı Berfin Erdoğan önceki akşam evinin bulunduğu Cihangir’de görüntülendi. Aracını park ettiği yerden çıkarken objektife yansıyan Erdoğan, fotoğraflarını çeken muhabirlere gülümseyerek teşekkür etti.  (Sayit DURMAZ)

Sıla korkuttu: Düştüm ve köprücük kemiğimi kırdım

İLK KEZ EL ELE

FARAH Zeynep Abdullah gözlerden uzak aşk yaşadığı DJ sevgilisi Efe Çelik ile ilk kez el ele görüntülendi.

Sıla korkuttu: Düştüm ve köprücük kemiğimi kırdım

Oldukça neşeli gözüken ünlü çift önceki gün Nişantaşı sokaklarında Snob Magazin’in objektiflerine takıldı. Salaş giyim tarzı ve makyajsız haliyle dikkat çeken ünlü oyuncu, ilişkisi hakkındaki soruları “Konuşmak istemiyorum. Bana soru sormayın” diyerek yanıtlamadı. Abdullah ve Çelik ardından hızlıca bir apartmana girdi.

 SEN BAŞKASIN

Haberin Devamı

Hande Yener, yaz turnesi kapsamında önceki akşam Mascotte Ankara’da sahneye çıktı.

Sıla korkuttu: Düştüm ve köprücük kemiğimi kırdım

Ünlü popçu konserinde sarıya boyattığı saçları ve siyah sahne kostümüyle dikkat çekti. Yener, kendisine “Sen başkasın” diye seslenen Ankaralı hayranına teşekkür etti.

BURAK DA NFT İŞİNE GİRDİ

Burak Özçivit’in 3 gün öncesinden sosyal medya hesabında geri sayım yaptığı sürprizi, NFT projesi çıktı.

Sıla korkuttu: Düştüm ve köprücük kemiğimi kırdım

“Kong Warriors Fight Club” adlı proje kapsamında özel bir NFT koleksiyonu hazırlandı. 9 bin 977 adetle sınırlı NFT koleksiyonu, çeşitli VIP ayrıcalıklar sunacak. Koleksiyon için hazırlanan Kong karakterlerinden alanlar, etkinliklere ünlü isimlerle birlikte katılma ve Kong WFC oyununa erişme gibi imkanlara sahip olacak.

Haberin Devamı

İTALYA'DA EVLENECEĞİZ

Burcu Esmersoy önceki gün The Ritz-Carlton İstanbul’da bir lansman düzenledi. Davete sanat ve cemiyet dünyasından isimler katıldı.

Sıla korkuttu: Düştüm ve köprücük kemiğimi kırdım

Nazım Akmandil ile evlilik kararı alan sunucu, düğünü yaz sonu yurtdışında yapacaklarını açıkladı: “Tarihten önce yerine karar vermeye çalışıyoruz. Evlenme teklifini İtalya’da aldım, aynı yerde olabilir.” (Behlül AYDIN)

100. OYUN KUTLAMASI

Yönetmenliğini Hira Tekindor’un, yapımını ID İletişim’in üstlendiği, Zerrin Tekindor’un tek kişilik oyunu “Toz” önceki akşam Alan Kadıköy’de 100. kez kapalı gişe sahnelendi.

Sıla korkuttu: Düştüm ve köprücük kemiğimi kırdım

Haberin Devamı

20 bini aşkın seyirciye ulaşan oyun pasta kesildi. Murat Mahmutyazıcıoğlu’nun kaleminden çıkan, çok kişiyle kesişen oyun, Tekindor’un performansıyla yeni sezonda da seyircisiyle buluşacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!