Şevval Şahin'in küvet pozu olay oldu!

Güncelleme Tarihi:

Şevval Şahinin küvet pozu olay oldu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 12, 2020 16:53

Pandemi sürecinde yaptıkları partilerle eleştiri oklarının hedefi olan Miss Turkey 2018 güzeli Şevval Şahin, sosyal medyadan paylaştığı küvet pozlarıyla yeniden gündeme geldi.

Haberin Devamı

Genç model Şevval Şahin, pandemi döneminde sevgilisi Yiğit Marcus Aral’la yaptığı partilerle olaya yaratmıştı.

AÇIKLAMALARIYLA TEPKİ TOPLADI
Düzenlendikleri etkinliklerin koronavirüs partisi olarak anılmasının haksızlık olduğunu söyleyen Şahin, katıldığı programlarla da dikkatleri üzerine çekmişti.

Şevval Şahinin küvet pozu olay oldu

Partilerinde abartıldığından daha az vaka olduğunu belirten Türkiye güzeli, katıldığı Youtube kanalında yarı İngilizce yarı Türkçe konuşması tepkilerin odağındaki isim olmuştu.

Konuşmasını eleştirenlere “Türk olmaktan gurur duyuyorum” diyerek cevap veren Şahin, 'Sorgu Sual' programında “İstiklal Marşı’nı biliyor musunuz?”, “Atatürk’ün herhangi bir sözünü biliyor musunuz?” sorularına yanıt verememişti ve gerilmişti.

Şevval Şahinin küvet pozu olay oldu

SEVGİLİSİNİN YANINA GİTTİ
Kültürel lince maruz kaldığı öne sürülerek destek gören Şevval Şahin, Miami’ye sevgilisinin yanına gitti.

Haberin Devamı

Son yaşadıklarından dolayı çok üzgün ve kırgın olduğunu ifade eden Şahin, Miami’deki mutluluğunu yaptığı paylaşımlarla gösterdi.

Son olarak sosyal medyadan küvette verdiği pozları yayınlayan Şahin, paylaşımına, “Bana daha çok köpük verin” notunu ekledi.

Ünlü modelin fotoğrafında yüzüne uyguladığı maske de dikkatlerden kaçmadı.

BAKMADAN GEÇME!