Şener Şen: Adana'daki o evi almam!

Güncelleme Tarihi:

Şener Şen: Adanadaki o evi almam
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2021 11:39

Usta oyuncu Şener Şen, asistanıyla Etiler’deydi. Şen, Adana’da doğduğu evin bakımsızlık yüzünden yıkılma tehlikesi altında olduğu iddialarına yanıt verdi.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz kasım ayında koronavirüse yakalanıp, hastanede tedavi gören Şener Şen, “İyiyim, atlattım. Bir semptomum kalmadı” dedi. Şen’in kilo da verdiği gözlendi.

Adana’da doğduğu evin bakımsızlık yüzünden yıkılma tehlikesi altında olduğu iddialarına Şen, “Doğduğum yer değil. Bir ara kirada oturduğumuz ev” diye konuştu.

Şener Şen: Adanadaki o evi almam

Sanatçı, “Çocukluk hatıralarınızın geçtiği evi almayı düşünüyor musunuz?” sorusuna ise, “Nereden çıktı şimdi? Yok almam” yanıtını verdi. ( Milliyet)

Türk sinemasının efsane isimlerinden Şener Şen'in Adana’da 1941 yılında doğduğu iddia edilen ahşap ev, bakımsızlık ve 2015 yılında çıkan yangında hasar gördü. 100 yıldan daha eski olan ahşap ev yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı.

Haberin Devamı

Şener Şen: Adanadaki o evi almam

ESNAF TEDİRGİN
Kaderine terk edilen evin çatısının açıldığı, ahşap yapısında sarkmaların olduğu, duvarında ise çatlama ve yarıklar oluştuğu görüldü. Bina, yıkılma tehlikesi nedeniyle çevredeki esnafı tedirgin etmeye başladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!