Selin Ciğerci ile evlenen Gökhan Çıra kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Selin Ciğerci ile evlenen Gökhan Çıra kimdir
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2019 08:01

Bir süredir sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ile birlikteliği devam eden genç futbolcu Gökhan Çıra, çok sayıda davetlinin katıldığı görkemli bir düğünün ardından Selin Ciğerci ile dünyaevine girdi. Düğün haberinin magazin basınında yer almasının ardından, Gökhan Çıra'nin özel yaşamı ve kariyeri merak konusu oldu. Peki, Gökhan Çıra kimdir?

Haberin Devamı

Magazin basını ve sosyal medyanın son günlerde en çok konuştuğu isim Gökhan Çıra, İstanbul'daki nikahın ardından pek çok vatandaşın merak ettiği bir kişi oldu. İşte, son günlerin popüler ismi Selin Ciğerci'nin yeni eşi Gökhan Çıra hakkında merak edilenler...

Gökhan Çıra, 16 Şubat 1996 tarihinde Tokat'ta dünyaya geldi. Ailesi Ordu’da yaşayan Gökhan Çıra, aslen Tokatlı. Futbol kariyerine Fatsa Yaşamspor'da başladıktan sonra, Altınordu Belediyespor, Soyaspor Gençlik kulüplerinde amatör lisansla forma giydi. Galatasaray'ın U19 takımında 2015/16 sezonunda 25 bin euro bedelle transfer edilen Gökhan Çıra, bir yıl sonra Beylerbeyi takımına transfer oldu.

Gökhan Çıra, 2017/18 sezonunda Diyarbekirspor'da top koşturmaya başladı. Gökhan Çıra, 2 yıldır birlikte olduğu sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Selin Ciğerci ile 28 Ekim 2019 tarihinde nikah masasına oturdu.

Haberin Devamı

Selin Ciğerci, verdiği bir röportajda Gökhan Çıra ile tanışma hikayesini şu sözlerle anlatmıştı:

"Gökhan bana bilmeden mesaj attı. Fakat benimle görüşmedi. Sürekli mesajlaşıyorduk. Benim hayatıma az önce bahsettiğim futbolcu girdi. O ilişkim bittikten sonra Gökhan’la bir yerde karşılaştık. Ben ameliyat olmuş, pembe kimliği filan almıştım o zaman. Gökhan’ı görünce “Ne kadar yakışıklısın, çok değişmişsin” dedim. Fotoğraflarında küçük duruyordu. O zaman 18 yaşındaydı, şimdi 22 yaşında. Karşılaştıktan sonra mesaj attım. Ama benim mesaj attığıma inanmamış."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!