Selin Boronkay kimdir kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Selin Boronkay kimdir kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2018 09:30

Selin Boronkay, son dönemlerde adının gündemde yer almasıyla birlikte araştırılan isimler arasında yer aldı. Oyuncu danışmanlığı ve menajerlik görevini yürüten Selin Boronkay, birçok ajansta ve yönetici sıfatıyla görev almıştır. Peki, birçok kişinin merakla araştırdığı Selin Boronkay kimdir kaç yaşında? İşte, merakla araştırılan isim hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Selin Boronkay, 16 Nisan 1974 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Ailesi Macaristan‘dan gelip Türkiye’ye yerleşmiştir. Zoltan Boronkay‘ın üç kızının ortancasıdır. Liseyi İstanbul’da bitirdikten sonra Üniversiteyi Boğaziçi Üniversitesinde ve Almanya‘da işletme üzerine okuyup, Türkiye’ye döndü.

Bir süre aile şirketinde çalıştı, sonra Ajans açmaya karar verdi. Kendi işini kurdu. Demet Akalın‘ın, Hayko Cepkin‘in basın danışmanlığını yaptı.

AKUT‘un üyesi olan Selin Boronkay, birçok kurumda halkla ilişkiler müdürü, koordinatör patron ya da yönetici sıfatlarıyla görev aldı. Yardıma muhtaç insanları ihtiyaç duydukları şeylerle buluşturmayı amaçlayan AİP (Acil İhtiyaç Projesi) faaliyetlerinin organizasyonunda bizzat yer almış ve bu projeye her türlü katkıda bulunmuştur.

Haberin Devamı

Selin Boronkay, ünlü sanatçı ve mankenlere menajerlik yapmak güzellik yarışmaları, defileler, davet ve partiler düzenlemek, sanatçı ve manken organizasyonları düzenlemek gibi, birçok alanda hizmet sunmuştur.

2010 yılından beri de Best Model yarışmasında birinci olan erkek modellerin menajerliğini yapmaktadır. Çağatay Ulusoy ve Furkan Palalı bunlardandır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!