Seda Tosun kimdir? Cenk Kangöz'den şiddet mi gördü?

Güncelleme Tarihi:

Seda Tosun kimdir Cenk Kangözden şiddet mi gördü
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2017 10:34

Seda Tosun, 5 yıllık sevgilisi Cenk Kangöz'den şiddet gördüğü haberleriyle gündeme geldi. Mahsun Kırmızıgül tarafından keşfedilen Seda Tosun, Mucize filminde rol almıştı Aziz karakterinin eşi Mızgin rolüyle tanınan genç oyuncu çeşitli isimlerle anılmıştı. Peki, Mucize filminin Mızgin'i Seda Tosun kimdir, kaç yaşında?

Haberin Devamı

Seda Tosun, son günlerin en çok konuşulan isimlerinden oldu. Mahsun Kırmızıgül'ün keşfettiği genç oyuncunun hastaneden paylaştığı “fotoğraf şiddet mi gördü?” sorusunu gündeme getirdi. Peki, Cenk Kangöz tarafından darp edildiği iddia edilen Seda Tosun kimdir?

Mahsun Kırmızıgül'ün duygusal sinema filmi "Mucize"nin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Seda Tosun, 1990 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Aydın Üniversitesi Drama Oyunculuk Bölümü bölümü mezunudur. Balayı filminde başrol oynayarak herkesin tanıdığı bir isim haline gelen genç ve güzel oyuncu Seda Tosun, 1.78 cm boyundadır. Ayrıca Seda Tosun 2008 yılı Miss Turkey finalistlerindendir. İstanbul Aydın Üniversitesi Drama ve Oyunculuk Bölümü öğrencisi olan Tosun, role 3 bin kişi arasından seçildi. Mucize filminde Deli Aziz karakterinin eşi olan Mızgin'i canlandıran Seda Tosun, Mehmet Ali Erbil ve Cenk Kangöz'le yaşadığı aşklarla da gündeme gelmişti.

Haberin Devamı

Seda Tosun kimdir Cenk Kangözden şiddet mi gördü

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!