Seda Sayan’ın oğlu Oğulcan Engin kimdir? Ezgi Eyüboğlu ile aşk mı yaşıyor?

Güncelleme Tarihi:

Seda Sayan’ın oğlu Oğulcan Engin kimdir Ezgi Eyüboğlu ile aşk mı yaşıyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2020 09:47

Gündemdeki haberler ardından Seda Sayan’ın oğlu Oğulcan Engin’in hayatına dair bilgiler merak konusu oldu. Futbolu dışında özel hayatıyla da dikkat çeken Sinan Engin, annesi Seda Sayan ile reklam filminde oynamıştı. Peki, Seda Sayan’ın oğlu Oğulcan Engin kimdir, mesleği ne, Ezgi Eyüboğlu ile aşk mı yaşıyor?

Haberin Devamı

Seda Sayan ile Sinan Engin’in oğlu Oğulcan Engin, 30 Ağustos 1990 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. 1999 yılında 9 yaşındayken Beşiktaş'ın minik takımında forma giymeye başladı. 2001 yılında lisansını aldı. Oğulcan, 2007-08 sezonundan itibaren Beşiktaş A2 takımında görev yaptı. 2,5 senede A2 takımda 31 maça çıkıp 4 gol attı.

23 Ağustos 2008 tarihinde çapraz bağlarından ameliyat olan Oğulcan'in 4 ay futbol sahalarından uzak kalacağı belirtildi.

Sakatlığı yüzünden uzun süre futboldan uzak kalan Oğulcan, forma şansı bulamadığı Beşiktaş'tan ayrılıp 2010 yılının Ocak ayında bedelsiz olarak Kasımpaşa SK takımına transfer oldu. 2010-11 sezonunda Kasımpaşa'nın A2 takımında forma giydi. 15 Mayıs 2011'de ilk Süper Lig maçına çıktı. Bursaspor ile oynanan maçta 68. dakikada Şahin Aygüneş'in yerine oyuna girdi. Bir hafta sonra Eskişehirspor karşısında 90 dakika forma giydi. Sezon sonunda sözleşmesi karşılıklı sona erdirildi. Futbolu bırakan Oğulcan Engin, mekan işletmeciliği yapıyor. 

Ezgi Eyüboğlu ile aşk mı yaşıyor?

3 yıl evli kaldığı Kaan Yıldırım ile boşanan oyuncu Ezgi Eyüboğlu sürpriz bir aşka yelken açtı. Arkadaş ortamında başlayan arkadaşlıkları aşka dönüşen ikili, şimdilik ilişkilerini gözlerden uzak yaşamaya çalışıyor.

 

BAKMADAN GEÇME!