Seçkin Piriler komşularıyla mahkemelik oldu: Çocuklarıma zarar verecek

Güncelleme Tarihi:

Seçkin Piriler komşularıyla mahkemelik oldu: Çocuklarıma  zarar verecek
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2020 09:19

SeçkinPiriler, kendisini ve çocuklarını tehdit ettiklerini öne sürdüğü alt kat komşunu ailesinden korunmak için mahkemeye başvurdu.

Haberin Devamı

SEÇKİN Piriler, alt katında oturan komşularının kendisini rahatsız ettiğini öne sürerek korunma talebinde bulundu. İstanbul Aile Mahkemesi’ne sunulan dilekçede, Piriler’in Kaan Tangöze’den boşandıktan sonra çocukları Hakan, Volkan ve bakıcılarıyla birlikte Ortaköy’de yaşadığı anlatıldı. Dilekçede, “Seçkin Piriler’in yalnız bir kadın olmasını fırsat bilen davalılar, çocukların gürültüsünden şikâyetçi oldukları bahanesiyle her fırsatta Piriler’i rahatsız etmektedir. Davalılar, Piriler ile çocuklarını zarar vermekle tehdit etmektedir. Gece geç saatlerde çocuklar uyuyorken Piriler’in kapısına gelerek ya da telefonuna mesajlar göndererek tehdit ve hakaretlerde bulunmaktadırlar” denildi. Mahkeme,  komşuları hakkında 2 ay süreyle uzaklaştırma kararı verdi.

Alt katta oturan B. Ailesi karara itiraz etti. Davalıların avukatı dilekçesinde şu ifadelere yer verdi: “Seçkin Piriler ve çocuklarının gece yarılarında dahi süren gürültüleri katlanılamaz hale gelmiştir. Gürültülere yüksek seste müzik, topuklu ayakkabılar ve dans da eklenmiştir. Piriler polisin yanında davalıları tehdit etmiştir. Asıl mağdur olan, tehdit ve tacizlere maruz kalan davalılardır. Verilen karar kaldırılsın.”

Seçkin Piriler komşularıyla mahkemelik oldu: Çocuklarıma  zarar verecek


B. Ailesi, Seçkin Piriler’in “Çocuklarım başlarında babalarının olmamasını fırsat bilerek yaramazlık yapıyor, gürültü çıkarıyor. Elimden bu kadar geliyor” diyerek gürültü sorununu çözmek için hiçbir şey yapmadığını iddia etti.

Haberin Devamı

 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

BAKMADAN GEÇME!