Seçkin Özdemir kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Seçkin Özdemir kimdir
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2018 15:08

Seçkin Özdemir, dizi projeleri ve özel hayatıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Halit Ergenç, Meryem Uzerli ve Nebahat Çehre'nin başrollerini paylaştığı Muhteşem Yüzyıl'da canlandırdığı Leon karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Seçkin Özdemir'in hayatına ilişkin bilgiler merak ediliyor. Peki Seçkin Özdemir kimdir?

Haberin Devamı

1981 yılında İstanbul’da doğan Seçkin Özdemir, Kocaeli İktisat Fakültesinden mezun olduktan sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümünde oyunculuk eğitimi gördü. Bir döneme damga vuran Muhteşem Yüzyıl dizisinde Leo karakterine hayat veren ve bu rolle dikkatleri üzerine çeken Seçkin Özdemir, 2011-2012 yılları arasında Özge Özpirinçci’ ile başrollerini paylaştığı ‘Al Yazmalım’ dizisinde rol aldı.

Bir Aşk Hikayesi, Günahkar, Racon Ailem İçin, Acı Aşk adlı gibi dizilerin kadrosunda yer alan Seçkin Özdemir, 2016 yılında Kiralık Aşk dizisinde ‘Pamir’ ve 2017 yılında Ateşböceği dizisinde ‘Barış’ karakterini canlandırdı. 2017 yılında da ‘ Bir Nefes Yeter’ filmi ilk sinema filmi deneyimini yaşayan Seçkin Özdemir, 2018 yapımı Tehlikeli Karım dizisinde Gonca Vuslateri ile başrolü paylaştı. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!