Rüzgar Mağden kimdir? Gönül Yazar’ın sevgilisi Rüzgar Mağden kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Rüzgar Mağden kimdir Gönül Yazar’ın sevgilisi Rüzgar Mağden kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Eylül 02, 2019 10:39

Başından 6 evlilik geçen Gönül Yazar, kalbini yönetmen Rüzgar Mağden’e kaptırdı. Bir süredir beraber olan Rüzgar Mağden- Gönül Yazar çiftiyle ilgili en çok konuşulan konu ise aralarındaki yaş farkı oldu. İkili tüm eleştirilere rağmen aşklarını dolu dizgin yaşıyor. Peki, Gönül Yazar’ın sevgilisi Rüzgar Mağden kimdir, kaç yaşında?

Haberin Devamı

İstanbul'da yaşamını sürdüren Rüzgar Mağden, 8 Nisan 1968 tarihinde dünyaya geldi. Yönetmenlik yapan Rüzgar Mağden, pek çok kanal ve yapım şirketinin bünyesinde çalıştı. Başından bir evlilik geçen Rüzgar Mağden, bir süredir çocukluk aşkı Gönül Yazar ile birlikte.

Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına telefonla bağlanan Gönül Yazar, “Sevgilisiyle ilgili şu bilgileri verdi: “Beni, Metin Oktay’la ‘Taçsız Kral’ filmde oynamıştım orada görmüş aşık olmuş. 10 yaşında bana aşık olmuş. O zaman ‘Ben bu kadınla evleneceğim’ demiş. Rüzgar bir kez evlenmiş daha sonra da boşanmış. Eski eşi de beni biliyor. Hatta eski eşi yeniden bir yuva kurmuş beni de çaya davet etti. Rüzgar’ın boşandığı hanımefendi beni çok seviyor destekliyor.”

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!