Rubato solisti Özer Arkun kimdir? Sevgilisini darp ettiği iddia edilen Özer Arkun'un ifadesi ortaya çıktı

Güncelleme Tarihi:

Rubato solisti Özer Arkun kimdir Sevgilisini darp ettiği iddia edilen Özer Arkunun ifadesi ortaya çıktı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 18, 2020 03:23

Sevgilisini darp ettiği iddia edilen Rubato solisti Özer Arkun'un ifadesi ortaya çıktı. Arkun ifadesinde, " Kollarından ve bileklerinden tutmaya çalışırken bir anda elim kontrol dışı suratına, burun kısmına çarptı." dedi. Özer Arkun, şikayetçi B.Y. ile bir yılı aşkın süredir ciddi birliktelik yaşadığını söyledi. Peki, Özer Arkun kimdir? İşte, Rubato solisti Özer Arkun'un hayatıyla ilgili merak edilenler.

Haberin Devamı

Kız arkadaşı B.Y.'nin şikayeti üzerine Özer Arkun, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı soruşturma kapsamında polise ifade verdi. İfadesinde B.Y.'nin aşırı kıskanç olduğunu, bu nedenle birçok kez tartışma yaşadıklarını söyleyen Arkun, olay günü de bu nedenle tartıştıklarını belirterek, "Çocuklarıma ve bana hakaretlerde bulunarak üzerime saldırdı. Tartışmanın uzamaması için bende evden çıkmak istedim. Gitmeme engel olup hakaretlerde bulundu. Kollarından ve bileklerinden tutmaya çalışırken bir anda elim kontrol dışı suratına, burun kısmına çarptı. Dengesini kaybederek yere düştü. Burnunu tutarak kendisini yatağın üstüne attı. Bende hemen kendisini kaldırdım. Burnundan kan damlamaya başlamıştı. Kesinlikle kasıtlı olarak kendisine vurmadım" dedi.

Haberin Devamı

ÖZER ARKUN KİMDİR?

Özer Arkun 1973 yılında İstanbul Üsküdar’da dünyaya geldi. Henüz 8 yaşında iken keman çalmaya başladı. 11 yaşına geldiğinde ise konservatuvarda viyolonsel ile tanıştı, ilerleyen yıllarda ise saz konusunda ustalaştı. İTÜ Devlet Konservatuarı Çalgı Eğitim Bölümü mezun olan Özer Arkun, 2010 yılında ilk solo albümü Cello & Me ile başlayan albüm serüvenini Rubato isimli grubu ile devam ettirmektedir.

Rubato grubu sanatçılarından. Solo vokal ve çelloda Özer Arkun, ud, cümbüş, gitar ve solo vokalde Fatih Ahıskalı, klarnet ve soprano saksafonda Göksun Çavdar ve bas gitarda Eralp Görgün'ün yer aldığı grup birlikte yıllarca Sezen Aksu'yla çalıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!