Rojda Demirer: Aşk hem bedenimi hem ruhumu besliyor

Güncelleme Tarihi:

Rojda Demirer: Aşk hem bedenimi hem ruhumu besliyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2015 11:36

“Kördüğüm” dizisiyle ekrana dönmeye hazırlanan Rojda Demirer, Women’s Fitness dergisinin ocak sayısı için objektif karşısına geçti. Ünlü oyuncu, dergiye verdiği röportajda aşkın hayatındaki yerini de anlattı: “Aşk; tam kalbimin ortasında, hem bedenimi hem de ruhumu besliyor. Aşkın hastalık olduğuna değil, insanı besleyen müthiş bir duygu olduğuna inanıyorum”

Haberin Devamı

* Bize Rojda Demirer’in bir gününü anlatır mısınız? 

- Setim yoksa sabah erken kalkarım. Sporum, özel işlerim varsa onları da mutlaka haftalık planıma dahil ederim, nasıl plan program yaptıysam öyle uygularım. Rojda, hayatı boyunca en az iki iş yaptı. Bu şimdi de devam ediyor. Bir çikolata markam var, erkenden atölyeye gider, siparişler ve yönetimsel işlerle ilgilenirim. Ama eğer setim varsa benim için spor, özel ihtiyaçlar her iş ve her şey durur.

* Dizi çekimlerinin ne kadar zor şartlarda olduğunu hepimiz biliyoruz. Peki, yoğun tempoda beslenmenize özen gösterebiliyor musunuz, çekimler sırasında ne yer, ne içersiniz?

- Çekimler sırasında hayatımın en büyük kurtarıcısı sağlıklı beslenme kutuları. Siparişimi veriyorum ve onları sete yanımda götürüyorum. Sette önünüze geleni yemek durumundasınız ama ben önlemimi, sağlıklı yiyecekler hazırlayan bir beslenme firmasıyla almış oluyorum.

* Dizi öncesi bir diyet programı uyguluyor musunuz?

- Özel bir program uygulamam. Kilo alan biri değilim. Yemek yemeyi çok severim ama porsiyonlarım hiçbir zaman çok büyük olmaz.

* Oyunculuğunuz kadar, güzel fiziğinizle de tüm beğenileri üstünüzde topluyorsunuz, genetik mi yoksa sağlıklı beslenmeye özen gösterir misiniz?

- Bu minyon kadın olmanın avantajlı tarafı. Yani genetik de denilebilir ama sağlıklı beslenmeye de özen gösteriyorum.

Haberin Devamı

Rojda Demirer: Aşk hem bedenimi hem ruhumu besliyor



* Spora vakit ayırabiliyor musunuz, haftada kaç kez spor yaparsınız?

- Haftada 2-3 gün.

* Hangi sporları yapmayı seviyorsunuz?

- Pilates! Hem kaslarımı uzatıyorum ve esnetebiliyorum hem de kendimi aşırı yıpratmıyorum. Gerçekten tam bir fizik tedavi!

* Mutfakta iyi bir aşçı mısınız?

- Mutfakta iyi değilim çünkü yemek yapmaktan hiç anlamıyorum. Sadece yemeyi çok iyi bilirim! İyi bir gurme olmamın da bir gıda markası sahibi olarak çok işime yaradığını söyleyebilirim.

* En güzel yaptığınız yemek ve en sevdiğiniz yemek nedir?

- En sevdiğim yemek annemin yaptığı yaprak sarması. Ama yemek yapmaktan gerçekten hiç anlamıyorum. Hatta durumu şu şekilde izah edeyim, bir ara hobi olarak resim yapmaya merak saldım. Evimde de bir atölye yaratmam gerekiyordu. Döndüm dolaştım ve en kullanmadığım alanın mutfağım olduğunu hatırlayınca, mutfağı atölyeye çevirdim. O derece yani...

Haberin Devamı

GÜZEL GİDEN BİR İLİŞKİM VAR

* Bu meslekte olmasaydınız, ne olmak isterdiniz?

- Pek tabii oyunculuk dışında, gerçek hayatımda olamadığım insanı dışarı çıkarabileceğim bir başka yer olan rock sahnesi diyebilirim. Sesim güzel değil ama sahnenin enerjisi ve o kalabalık kitlenin benimle birlikte şarkılarımı söylemesi, sanırım tarif edilemez bir duygu olurdu.

* Aşkın hayatınızdaki yerini sorsak...

- Aşkı seviyorum, aşık olduğum zaman gerçekten hayata bir başka bakıyorum. Yapamayacağım şeyleri bile aşıkken yapabileceğime inanıyorum. Kısacası aşk; tam kalbimin ortasında, hem bedenimi hem de ruhumu besliyor. Aşkın hastalık olduğuna değil, insanı besleyen müthiş bir duygu olduğuna inanıyorum.

* Peki, hayatınızda aşk var mı?

- Evet, güzel bir ilişkim var. Gayet güzel gidiyor, umarım da hep böyle kalır.

Haberin Devamı

ANNE OLMA İSTEĞİM BAŞLADI

* Geleceğe yönelik projeleriniz nelerdir?

- Çikolata markam 8 yılını dolduruyor. Onunla ilgili hedeflerim var, gerçekten bu benim en değer verdiğim bebeğim! Ayrıca özel hayatımda da artık ufak ufak anne olmak isteği başladı.

* Yakın zamanda yayınlanmaya başlayacak olan “Kördüğüm” adlı dizide sevenlerinizle buluşacaksınız, bize biraz oynadığınız karakterden bahseder misiniz?

- Oyuncular için her oynadığı karakter, insanın son aşkına, en çok aşık olması gibidir. O yüzden ben de ‘Kördüğüm’deki rolüm ‘Neslihan’ı bugüne kadar en heyecan duyduğum karakter olarak tanımlayabilirim. Beni ilk kez ortalık karıştıran, sinsi ve her seferinde farklı sürprizleri ile seyirciyi şaşırtacak bir rolde göreceksiniz. Hemen her yapımcının söylediği “Çok masum bir suratın var, kötü bir kadın oynayamazsın” kuralını bu rolle bozacağım için çok mutluyum.

Haberin Devamı

Rojda Demirer: Aşk hem bedenimi hem ruhumu besliyor

ÖZEL HAYATIMDA SADE, ŞEFFAF VE ABARTISIZIM

* Dizi ve tiyatroda uygulanan ağır makyaja rağmen cildiz çok güzel, cilt güzelliğinizi korumak için uyguladığınız bir kür var mı?

Cilt güzelliği için en büyük bakım, onu daima temiz tutmak ve iyi ürünlerle desteklemek. Bu dış bakımdan olan kısmı, içeriden ise her şeyden önemlisi, sağlıklı beslenmek ve bol su içmek. Yediklerimizin, içtiklerimizin etkisini ve yansımasını cildimizde de gördüğümüzü düşünüyorum. Bir de ara sıra yaptığım yüz yogasının da çok işe yaradığını söyleyebilirim.

* Güzel ve zeki bir kadın için, olmazsa olmazlar nelerdir?

- Bilmem, doğallık olabilir mi? Ben rolümü sadece sahnede yapabiliyorum. Özel hayatımda olabildiğince sade, şeffaf ve abartısızım. Çok konuşmam. İçimde daha çok yaşar, dışarı daha az sunarım. Benim dışarıya her şeyi serip gösterdiğim tek kapım, oyunculuk. Özel hayatımda kavgadan, dedikodudan, kinden, kötülükten ve fazla kalabalıktan sakınırım.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!