Parviz Abdullayev kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte Parviz Abdullayev hakkında bilgiler

Güncelleme Tarihi:

Parviz Abdullayev kimdir, nereli, kaç yaşında İşte Parviz Abdullayev hakkında bilgiler
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2020 10:18

Parviz Abdullayev gündemde yer alan isimler arasında bulunuyor. Survivor’da katıldığı dönemde kendinden sıkça söz ettiren Parviz Abdullayev’in hayatı araştırılıyor. Peki Parviz Abdullayev kimdir, kaç yaşında? İşte Azerbaycan'da doğan başarılı sporcu hakkında bilgiler

Haberin Devamı

Parviz Abdullayev ile ilgili bilgiler araştırılıyor. Survivor’a katıldığı dönemde başarılı performansı ile kendinden söz ettiren ünlü isim 55 dövüşe katıldı ve bu dövüşlerden 49 zafer, 26 nakavt ve 6 yenilgi aldı.

PARVİZ ABDULLAYEV KİMDİR?

Ocak 1986 yılında Azerbaycan'da doğan Parviz, şimdiye kadar profesyonel olarak 55 dövüşe katıldı ve bu dövüşlerden 49 zafer, 26 nakavt ve 6 yenilgi aldı. 2010 yılında Azerbaycan'da yılın ilk 10 sporcusundan biri ilan edilen Parviz Abdullayev, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev tarafından spordaki başarısından dolayı yeni bir daire ile ödüllendirildi.

2011 itibariyle "Cobra Kickboks Kulübü'ne" liderlik eden Parviz Abdullayev, 2013 yılından bu yana Olağanüstü Haller Bakanlığı Spor Sağlıklı Merkezi'ne katkıda bulunmaktadır. Aynı zamanda Gabala Spor Kulübü'nü de temsil eden sporcu, evli ve 2 oğlu çocuk babası olmakla birlikte, genç olmasına rağmen oğlu Yusif'i de boksta eğitmektedir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!