Parti sokağa taştı

Güncelleme Tarihi:

Parti sokağa taştı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2015 16:32

“Karadayı” dizisinin yönetmeni Uluç Bayraktar, yeni yaşını önceki akşam Cihangir’deki bir barda kutladı. Dizi sektörünün önde gelen isimleri, renkli partiye akın etti.

Haberin Devamı

Uluç Bayraktar, yeni yaşını oyuncu dostlarıyla kutladı. Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Korel-Halit Ergenç, Barış Falay, Emre Kınay, Rıza Kocaoğlu, Melike İpek Yalova gibi pek çok ünlü oyuncu davetliler arasındaydı. İlerleyen saatlerde kapalı mekanda sigara içme yasağı nedeniyle eğlence sokağa taştı, içeceğini ve sigarasını alan kaldırımda yer kaptı.


Kaldırımda oturanlar arasında en tedirgin görünen Kenan İmirzalıoğlu’ydu. Mekan çıkışı da görüntü vermekten kaçınan oyuncu, peşinden giden muhabirlere “Yapmayın lütfen, ben bu saatte dışarıda röportaj vermem” diyerek uzaklaştı.

Gecede bir de sürpriz yaşandı; Rıza Kocaoğlu ve sevgilisi, içeride Kocaoğlu’nun eski sevgilisi Lal Denizli’yle karşılaştı. Mekanın arka kapısından kaçmak isteyen Denizli, bunu başaramayıp objektiflere yakalanınca gülmeye başladı.

Haberin Devamı

Gecenin finalinde mekandan en son çıkanlarsa parti sahibi Uluç Bayraktar, Rıza Kocaoğlu ve kız arkadaşları oldu. Mekanın arka kapısından çıkıp iki sokak ilerideki taksi durağına giden grup, flaşlar patlayınca şaşırdı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!