Özer Arkun kimdir, sevgilisi kim?

Güncelleme Tarihi:

Özer Arkun kimdir, sevgilisi kim
Oluşturulma Tarihi: Ekim 02, 2020 16:32

Rubato grubunun Özer Arkun sevgilisine şiddet uyguladığı haberleriyle gündemde. RUBATO grubunun solisti Özer Arkun, evlilik hazırlığı yaptığı sevgilisini darp ettiği iddialarının ardından sosyal medyadan açıklama yaparak iddiaları reddetmiş ancak özür dilemişti. Peki, Özer Arkun kimdir, sevgilisi kim?

Haberin Devamı

Özer Arkun 1973 yılında İstanbul Üsküdar’da dünyaya geldi. Henüz 8 yaşında iken keman çalmaya başladı. 11 yaşına geldiğinde ise konservatuvarda viyolonsel ile tanıştı, ilerleyen yıllarda ise saz konusunda ustalaştı. İTÜ Devlet Konservatuarı Çalgı Eğitim Bölümü mezun olan Özer Arkun, 2010 yılında ilk solo albümü Cello & Me ile başlayan albüm serüvenini Rubato isimli grubu ile devam ettirmektedir.

Rubato grubu sanatçılarından. Solo vokal ve çelloda Özer Arkun, ud, cümbüş, gitar ve solo vokalde Fatih Ahıskalı, klarnet ve soprano saksafonda Göksun Çavdar ve bas gitarda Eralp Görgün'ün yer aldığı grup birlikte yıllarca Sezen Aksu'yla çalıştı.

ŞİDDET İDDİALARIYLA GÜNDEME GELDİ

Evlilik hazırlığı yaptığı Burcu Yılmaz’ı darp ettiği iddia edilen Rubato grubunun solisti Özer Arkun hakkında, kız arkadaşının şikayeti üzerine ‘tehdit’ suçundan soruşturma başlatılmıştı. Arkun’un 4 ay süre ile Yılmaz’a olumsuz söz ve davranışlarda bulunmaması, bulunduğu konuta ve işyerine yaklaşmama ve rahatsız etmemesine karar verilmişti. Olaya ilişkin İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma devam ederken Arkun’un avukatı açıklama yaparak iddiaların asılsız, kurgu ve gerçek dışı olduğunu öne sürmüştü.

Haberin Devamı

HAFIZAMDAN SİLMEK İÇİN HER ŞEYİ YAPACAĞIM

Yaşadığı şiddet nedeniyle psikolojisinin hala düzelmediğini belirten Burcu Yılmaz ise şunları söyledi: “Evlenmek üzere olduğum Özer Arkun tarafından hafızamdan silmek için her şeyi yapacağım. Öldüresiye fiziksel şiddet sonrasında da ağır psikolojik şiddet gördüm. Süreçten sanatçının çalışma arkadaşları dahil tüm yakınları en başından itibaren haberdardır. Geçen sürede ne yaşadığımı bir ben bilirim bir de yaşayan bilir. Başta sanatçı Sıla olmak üzere bana destek olan herkese şükranlarımı sunuyorum. İyi ki varsınız iyi ki varız. Hukuki süreci herkesin takip etmesini talep ediyor, şiddet gören hiçbir kadının susmaması için yalvarıyorum. Bilmenizi isterim ki şiddet videolarının tamamı basında yer almıyor. Şimdi yayınlanan görüntüler nedeni ile ellerine telefon alamayan ailem, kızlarını çok daha vahim bir halde görmeye dayanamaz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!