Nürnberg’te olmaktan çok keyif alıyorum

Güncelleme Tarihi:

Nürnberg’te olmaktan çok keyif alıyorum
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2017 11:40

Almanya’nın Nürnberg kentinde devam eden Türkiye- Almanya Film Festivali kapsamında sanatçılar onuruna resepsiyon verildi. Resepsiyonun ev sahipliğini Nürnberg Konsolosu Gürol Baş ile Belediye Kültür Dairesi Müdürü Julia Lehner yaptı.

Haberin Devamı

RESEPSİYONA Muavin Konsolos Ünal Atcalıoğlu, sanatçılar Deniz Çakır, Uğur Polat, Yönetmen Tevfik Başer, Türk-Alman Kadınlar Kulübü Başkanı ve belgesel film yapımcısı Gülseren Suzan Menzel, SPD Meclis Üyesi Aynur Kır, Film Festival Başkanı Adil Kaya, Yönetici Ayten Akyıldız ile birçok Türk ve Alman davetli katıldı. Kültür Dairesi Müdürü Julia Lehner ve Konsolos Gürol Baş, festivalin keyif ve heyecan verici olduğunu vurgulayarak, bu festival sayesinde Türk ve Alman sanatçılarının kaynaştığını söyledi.
Festivale ikinci kez gelen oyuncu Deniz Çakır, “Geçen yıl jürideydim. Bu kez misafir olarak katılıyorum. Bu da az stresli olmamı sağlıyor. Burası benim çok hoşuma gidiyor. Adım başı bir çok Türk’e rastlıyorum. Keyif alıyorum. Farklı kültürler ve insani ilişkiler var” dedi.

Haberin Devamı

Nürnberg’te olmaktan çok keyif alıyorum

FİLMLER BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

Filmlerin gördüğü ilgiyi dile getiren festival yöneticisi Ayten Akyıldız da, “Her akşam film sonrası söyleşiler yapılıyor. Türkiye Almanya Film Festivali beraber çalışarak devam edecektir. Ben Türkiye Cumhuriyeti Nürnberg Başkonsolosu Yavuz Kül ve ekibine bizleri destekledikleri ve burada ağırladıkları için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

BAKMADAN GEÇME!