Nilperi Şahinkaya, rengarenk stili ile görüntülendi!

Güncelleme Tarihi:

Nilperi Şahinkaya, rengarenk stili ile görüntülendi
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2016 15:36

Bir süredir televizyon ekranlarında göremediğimiz, son zamanlarda tiyatro çalışmalarına ağırlık veren Nilperi Şahinkaya, önceki gün rengarenk stili ile objektiflere takıldı. İşte detaylar…

Haberin Devamı

Televizyon ekranlarına bir süre ara verip tiyatro çalışmalarına ağırlık veren Nilperi Şahinkaya, önceki gün Nişantaşı City's'deydi. Rengarenk paltosu ve gözlükleriyle dikkat çeken genç oyuncu, uzun süre mağazaları dolaştı.

Nilperi Şahinkaya, rengarenk stili ile görüntülendi

Nilperi Şahinkaya kimdir?

23 Şubat 1988 Senegal doğumlu Nilperi Şahinkaya; ilkokul eğitimini Paris’te,ortaokul eğitimini Bern’de aldı. Annesi ona Nil koymak istemiştir fakat dedesi gördüğü bir rüya üzerine Perinin eklenmesini istemiş ve bu sayede adı Nilperi olmuştur. 2003 yılında Ankara’ya yerleşip, 2006’da Charles de Gaulle Fransız Lisesini bitirdi ve 2006-2010 yılları arasında Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesinde okudu. Çok ülke gezmesinde babasının rolü büyüktür çünkü babası bir diplomattır.Okul yıllarında Deniz Yıldızı adlı dizide rol aldı. Üniversiteden, Yüksek Şeref Listesine girerek mezun oldu. 2010’un Haziran ayında Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisine seçilerek İstanbul’a yerleşti. Öyle Bir Geçer Zaman ki'de canlandırdığı Mesude karakteri ardından Kayıp dizisinde Defne ve Sedef karakterlerine can verdi. Kiraz Mevsimi adlı dizide başrollerden biri olan Şeyma karakteri ile büyük çıkış yaptı. Hala devam eden bu dizisinin yanı sıra Hira Tekindor'un yönetmenliği ile başrollerini Zerrin Tekindor, Tardu Flordun, Şükrü Özyıldız ile paylaştığı, Oyun Atölyesinde sahnelenen Kim Korkar Hain Kurttan oyununda Honey karakteriyle yer alıyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!