Sosyal medyada plaj günlüÄŸü

Güncelleme Tarihi:

OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 05, 2021 13:38

Güzel şarkıcı Nicole Scherzinger, sevgilisi Thom Evans ile birlikte Yunanistan'ın Mykonos adasında tatil yapıyor. Kısa bir süre önce 43 yaşına giren şarkıcı, tatilinin her anını da sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşıyor.

Haberin Devamı

Sosyal medyada plaj günlüğü
SEVGÄ°LÄ°SÄ°YLE TATÄ°LDE
Scherzinger ve Evans, hafta sonunda da plajda görüntülendi. Önce sevgilisini ve çevreyi cep telefonuyla videoya çeken Nicole Scherzinger, daha sonra da yanına gelen bir hayranıyla fotoğraf çektirdi.

Sosyal medyada plaj günlüğü
SEVGİLİSİ ÇOK İLGİLİ
Bu arada Scherzinger'in kalabalık plajda bikisinin üzerine bir pareo bağlaması da sosyal medyada konu edildi. Pussycat Dolls adlı grupla ünlenen Nicole Scherzinger'i eleştirenler, şarkıcının sosyal medya fotoğraflarını filtreden ve uygulamalardan geçirip kendini kusursuz gösterdiğini ileri sürdü. Bu kişiler paparazzilerin görüntüleyebileceği yerlerde ise doğal hatlarının görünmemesi için Scherzinger'ın beline pareo bağladığını ileri sürdü.

Sosyal medyada plaj günlüğü

PAREOSUNU HİÇ ÇIKARMADI
Bazı kişiler de Scherzinger'in tatil yaparken bile etrafta paparazziler olabileceğini düşünerek sürekli poz verdiğini iddia etti. Bir sosyal medya kullanıcısı "Nicole, paparazzilerin nerede bulunduğundan emin olamadığı için sürekli en güzel pozlarını vererek dolaşıyor" yorumunu yaptı.
Â
Sosyal medyada plaj günlüğü
ŞIKLIĞINDAN ÖDÜN VERMEDİ
Nicole Scherzinger'ın plajda da bikinisinden tüm aksesuarlarına kadar şıklığı elden bırakmaması dikkatlerden kaçmadı. Boyun kısmından çapRaz bağlamalı bir bikini giyen Scherzinger, kolyesini, saat ve bileziklerini, yüzüklerini takmayı da ihmal etmedi. Güzel şarkıcı, güneşten korunmak için de geniş bir şapka takmayı tercih etti.
Sosyal medyada plaj günlüğü
KAMERA ARKASINDA DOÄžAN AÅžK
Bir dönem Kelly Brook ile ilişki yaşayan ve onu aldatmasıyla gündeme gelen Thom Evans ile Nicole Scherzinger, 2019 yılında The X Factor: Celebrity adlı yarışma programında tanıştı. Sonra aralarında bir aşk doğdu ve ikili o zamandan bu yana birlikteliklerini sürdürüyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!