New York’ta onur konuğu

Güncelleme Tarihi:

New York’ta onur konuğu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 12, 2018 10:05

Turkish Philanthropy Funds’ın, her yıl topluma pozitif katkı sağlayan hayırseverleri onurlandırıldığı galanın bu yılki onur konuğu Demet Sabancı Çetindoğan oldu.

Haberin Devamı

Turkey ONE Derneği, Yönetim Kurulu Başkanı ve iş insanı Demet Sabancı Çetindoğan, Turkish Philanthropy Funds’ın New York’ta düzenlediği galada “Hayırseverlikte Mükemmellik” onuruna layık görüldü. Aynı galada Turkey ONE Derneği Danışma Kurulu Başkanı Prof. Dr. İlber Ortaylı da Turkish Philanthropy Funds’ın özel konuğu olarak yer aldı. Çetindoğan’a ödülünü Brooklyn Belediye Başkanı Eric Adams takdim etti. Yaptığı konuşmada Çetindoğan, “Özellikle eğitim konusundaki başarılarını izlediğimiz Turkish Philantropy Funds’un bu değerli organizasyonuna davet edilmekten büyük bir mutluluk duydum. Aile geleneğimizi sürdürerek sosyal sorumluluk projelerine destek vermek en önemli misyonum” dedi. Prof. Dr. İlber Ortaylı’ya da katılımından dolayı Türkiye’nin Birleşmiş Milletler Daimi Temsilcisi Feridun Sinirlioğlu tarafından özel onur plaketi verildi.

Haberin Devamı

New York’ta onur konuğu
Demet Sabancı Çetindoğan, “ Yetenekli çocukların ihtiyaçlarından onların keşfedilmesine, kadın girişimcilerin desteklenmesinden eski eserlerin korunmasına kadar pek çok sosyal sorumluluk projesinin içinde gönüllü olarak çalışıyorum” dedi.
New York’ta onur konuğu
Mehmet Kırdar-Şenay Ataselim
New York’ta onur konuğu
Merve Gürsel-Arzu Sabancı
New York’ta onur konuğu
Demet Sabancı Çetindoğan-Merve Çetindoğan-İlber Ortaylı-Kerim Sabancı-Arzu Sabancı

YONCA EVCİMİK İLE DOBRA DOBRA

BAKMADAN GEÇME!