Mutlu Kaya, Oya Aydoğan'ı anlattı

Güncelleme Tarihi:

Mutlu Kaya, Oya Aydoğanı anlattı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2016 12:49

Katıldığı müzik yarışması devam ederken, evinde başından vurulan ve verdiği yaşam mücadelesinden galip çıkan Mutlu Kaya, Renkli Sayfalar'a konuk oldu. Kaya, yaşadıklarını canlı yayında anlattı.

Haberin Devamı

*Ben kalkacağıma inanıyorum. Allah beni kurtardı. Doktorlar bana 'senin yaşaman mucize ' dedi. Eğer ben yaşadıysam yine kalkar şarkı söylerim, yine desteksiz ayakta dururum.

Mutlu Kaya, Oya Aydoğanı anlattı

*İbrahim Tatlıses maddi ve manevi yardım etti. Beni duyuyorsanız Allah sizden razı olsun. Sizi çok seviyorum. Ne Türkiye'ye ne de dünyaya onun gibi bir adam gelmemiştir. Maddi ayrı, manevi olarak yanımdaydı. Hergün yanıma geliyordu. Bana hediyeler aldı.

*Çok merak ediyorum, ben ayağa kalkınca yüzüme nasıl bakacaklar.

Mutlu Kaya, Oya Aydoğanı anlattı

Haberin Devamı

'OYA ABLA'YLA GÖRÜŞMEK KISMET OLMADI'

*Ayağa kalkayım da Oya Abla'ya sürpriz yapayım diye düşünüyordum. Beni ayakta görse çok sevinecekti. Olmadı. Zaten iyiler hep erken gidiyor. Bana en çok yardım edenlerden biriydi. Allah rahmet eylesin.

*Gazeteci bir kadın geldi ben 'Sibel Can'a kırıldım' dedim. O 'nefret' olarak yazdı. Sonra o kadını bir daha görmedim. O zaman da söyledim, Sibel Can'ın beni aramasını bekledim. 'Bu kız hareket edemez, bu cümleyi söylenmez' deyip beni aramasını beklerdim. O beni biliyordu. Benim için 'saf kız, bunun içinden kötülük geçmez' diyordu.

*Ortada bir sürü şey var ama kendimi doğru ifade edemiyorum. Biraz daha iyileşince tek tek her şeyi anlatırım. Tamamen iyileşince ilk yapacağım şey müziğe devam etmek olacak.

* Karşımdaki kişinin çirkin sözlerini gazetelerde yer almasın diye, davada gizlilik talep ettik.

Mutlu Kaya'nın canlı yayına birklikte geldiği annesi Hanım Kaya ve babası Mehmet Kaya'da şunları söyledi:

*Mutlu'nun mezarını hazırlmıştık. Çok şükür Allah almadı. Doktor 'durumu kötü' dedi. sonra bir gün beni çağırdı 'Gözünüz aydın, ışık var. Ama şimdi söylemeyin' dedi.

*Kredili ev almıştım. O ev banka ipoteğinin altında. Aldığım aylık oraya gidiyor. Hayat böyle devam ediyor. Amcası yardım etti bize. Akrabamız, yardım etme zorunluluğu yok ama yardım etti.

Haberin Devamı

*Oya Aydoğan gerçekten çok kıymetli. Biz onun yanına gidecektik, nasip olmadı.

*Önümüzde uzun bir süreç var. Sesinde hiç sorun yok dediler. Sabırla ayağa kalkacak. Fizik tedavi ile eski haline dönecek dediler. Bekliyoruz...

 

Haberin Devamı

*Sibel Can ile hiçbir sorun olmadı. Sadece yanlış anlaşılmalar vardı. Mutlu gözünü açtığı zaman Sibel Can'ı yanında görmek istedi. Sibel Can ile aramızda sorun olmadı.

*Mutlu'yu vuranı aylar sonra gördüm. Onu karşımda görünce çok şey hissettim.

*Eğer bu kadar çok seviyorsan kendi kafana da sıksaydın. Derdim ki, ikisi de birbirini sevmiş. Böyle oldu. Ama sen gel kızın kafasına sık. Allah bunu yanına bırakmaz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!