Murat Övüç, Yeşim Salkım'dan özür diledi: Yaptığım çok büyük bir terbiyesizlikti

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ağustos 06, 2020 07:07

Antalya’da sahne aldığı Palm Beach Lara’da Yeşim Salkım’a küfür eden Murat Övüç’ün konser anlaşması iptal edildi. Övüç’ün yerine Yeşim Salkım sahneye çıkacak. Gelen tepkiler üzerine Murat Övünç, Yeşim Salkım'dan özür diledi.

Haberin Devamı

Sosyal medya fenomeni Murat Övüç’ün geçtiğimiz günlerde sahne aldığı Palm Beach Lara’da Yeşim Salkım’a küfür etmesi tepki görmüştü. Murat Övüç’le olan konser anlaşmalarını iptal eden mekân yönetimi, 8 Ağustos’ta Yeşim Salkım konseri organize etti. Konsere, kadın misafirler ücretsiz giriş yapabilecek.

KADINA HER TÜRLÜ ŞİDDETİN KARŞISINDAYIZ

Yeşim Salkım da avukatı Merve Uçanok aracılığıyla Murat Övüç için hukuki ve cezai yollara başvuracağını açıklarken Palm Beach Lara’nın sosyal medya sayfasından yapılan basın açıklamasında “Yeşim Salkım’a yapılan saygısızlığı işletme olarak şiddetle kınıyoruz. Kadına yapılan her türlü şiddetin karşısında olma ilkemiz doğrultusunda Murat Övüç’le tüm konser anlaşmalarını iptal ettiğimizi kamuoyuna duyururuz. Yönetim olarak kendisiyle bir daha çalışmama kararı aldık. Bizim için değerli olan kadınlarımızın her zaman yanında yer alacağız” ifadeleri kullanıldı.

Haberin Devamı

YAPTIĞIM BÜYÜK TERBİYESİZLİKTİ

Gelen tepkiler üzerine Murat Övünç, Yeşim Salkım'dan özür diledi. Murat Övüç: “Sayın Yeşim Salkım hanımefendiden çok özür diliyorum. Yaptığım çok büyük bir terbiyesizlikti. Bu arada çalıştığım firmalara ‘Murat Övüç’ü çıkarmayın’ diye telefonlar geliyormuş. Bir insanın ekmeğiyle oynanmaz. Tekrar özür dilerim, saygılar" dedi.

BU VİDEO İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!