Murat Omurtağ kimdir? İşte Murat Omurtağ'ın hayatı

Güncelleme Tarihi:

Murat Omurtağ kimdir İşte Murat Omurtağın hayatı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2019 14:28

O Ses Türkiye yarışmasına katılarak müzikseverlerin dikkatini çeken Murat Omurtağ, kanun eşliğinde çıplak sesle söylediği şarkılarla müzikseverlerin dikkatini üzerine çekti. Söz ve müziği kendisine ait olan birçok bestesi bulunan Murat Omurtağ, müzik kariyerini Ankara'da sürdürdü. Peki, 41 yaşında yaşamını yitiren müzisyen Murat Omurtağ kimdir ve kaç yaşındadır?

Haberin Devamı

Kanun sanatçısı ve şarkıcı Murat Omurtağ, 41 yaşında hayatını kaybetti .Ebru Gündeş'in seslendirmiş olduğu Saçmalama Ne Olur – Seni Seviyorum isimli şarkısını kanun eşliğinde çıplak sesle söyleyen Murat Omurtağ, O Ses Türkiye yarışmasına da katılmıştı. İşte, Murat Omurtağ’ın hayatına ilişkin bilgiler…

İzmir’de dünyaya gelen Murat Omurtağ, sosyal medyada yer alan videoları ile fark edilmiş, daha sonra albüm ve sahne çalışmalarına başlamıştı. Son dönemlerde Youtube sitesinde Ebru Gündeş'in seslendirmiş olduğu Saçmalama Ne Olur – Seni Seviyorum isimli şarkısını kanun eşliğinde çıplak sesle söyleyen Murat Omurtağ müzikseverlerin dikkatini çekmişti. Müzik kariyerini Ankara’da sürdürmüştür. Ayrıca söz ve müziği kendisine ait olan birçok bestesi bulunmaktadır. Murat Omurtağ, daha önce Acun Ilıcalı tarafından hazırlanıp sunulmuş olan O Ses Türkiye yarışmasına da katılmıştı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!