Murat Boz 'Kış Güneşi'ne konuk oyuncu mu oluyor?

Güncelleme Tarihi:

Murat Boz Kış Güneşine konuk oyuncu mu oluyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2016 18:48

Geçtiğimiz gece yürüyüş yaparken objektiflere takılan Murat Boz ve Aslı Enver çifti, gazetecileri görünce oldukça şaşırdı. Şu aralar her yaptıkları magazin gündemine bomba gibi düşen çift, gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakmadı. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Murat Boz ve Aslı Enver geçtiğimiz gece yürüyüşte kameralara takıldı. Ünlü çift kendilerini görüntüleyen basın mensuplarını görünce oldukça şaşırdı. Ünlü şarkıcı yeni albümü Janti’nin çalışmalarına son sürat devam ettiğini ve  çok kısa sürede biteceğini belirtti.

“Kış Güneşi” dizisinin çekimlerine devam eden Aslı Enver’e sevgilisi Murat Boz’un seti sık sık ziyaret ettiği hatırlatıldı. Ünlü oyuncuya dizide Murat Boz’un konuk oyuncu olup olamayacağı sorulduğunda ise ‘teşekkür ederim’ diyerek soruyu yanıtsız bıraktı.

Aslı Enver kimdir

Aslı Enver Kimdir?

Ünlü oyuncu Aslı Enver, 10 Mayıs 1984 tarihinde, Londra’da dünyaya geldi.

Haberin Devamı

Enver, Kıbrıs Türkü bir baba ile, eğitim için Türkiye'den Londra'ya giden bir annenin ikinci çocuğu olarak Londra'da dünyaya gelmiştir. 12 yaşına dek Londra'da yaşayan Aslı Enver daha sonra ailesiyle Türkiye'ye taşınmıştır.

Tiyatroya ülke değişimi nedeniyle bocalama geçirdiği dönemde annesinin yönlendirmesiyle Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde başladığını belirtmiştir.

Pera Güzel Sanatlar Lisesi'nden ve Haliç Üniversitesi'nin Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Kariyerinin başında TRT'de yayınlanan bir sit-com'da iki dakikalık bir rol almış ardından Ayna adlı kısa filmde oynamıştır.

Kanal D'de yayınlanan Kavak Yelleri adlı gençlik dizisinde Mine Ergun karakterini canlandırmıştır. Daha önce Hayat Bilgisi adlı dizide de rol alan Enver, Suskunlar dizisinde Ahu karakterini canlandırmıştır. Ardından D Yapım'ın Kanal D 2013 sezonu için hazırladığı Kayıp Dizisinde Özlem Albayrak karakterine hayat vermiştir. Ardından Bana Artık Hicran De dizisinde başrol oynamıştır. 2015 yılında Mutlu Ol Yeter dizisinde başrol oynamıştır.2015 yılından bu yana Dolunay Soysert'le oynadığı Personel oyununda Emma'yı canlandırmaktadır. 2016'da vizyona giren Kardeşim Benim adlı filmde Zeynep karakterini oynayan Enver, Şubat 2016'da yayına başlayacak olan Kış Güneşi isimli dizide Nisan karakteriyle yer alacaktır.Ayrıca O Ses Türkiye Yılbaşı Özel 2016'da Demet Sağıroğlu'nun Arnavut Kaldırımı isimli şarkısını seslendirmiştir.

Haberin Devamı

13 Temmuz 2012'de Birkan Sokullu'yla evlenmiştir. 27 Ağustos 2015 tarihinde avukatı aracılığıyla açıklama yapmış ve boşandığını duyurmuştur.

BAKMADAN GEÇME!