Mucize parti

Güncelleme Tarihi:

Mucize parti
Oluşturulma Tarihi: Eylül 13, 2017 15:48

Saç bakım markası Pantene, yeni ürünü Pantene 3 Dakikada Mucize Krem’in Türkiye’ye gelişini “mucize” temalı bir parti ile kutladı.

Haberin Devamı

Sakıp Sabancı müzesindeki The Seed’de düzenlenen parti, gecenin ev sahipliğini yapan Pantene Türkiye Güzellik Elçisi Neslihan Atagül Doğulu’nun açılış konuşmasıyla başladı. Partiye Pantene saç stilisti Önder Tiryaki, ünlü stil danışmanı Başak Dizer Tatlıtuğ, bu sene Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni’nde Pantene Yıldızı Parlayanlar kategorisinde ödül alacak olan Hazal Filiz Küçükköse ve Miray Daner’in yanı sıra Deren Talu ve Derya Uluğ gibi birçok ünlü isim katıldı.
Neslihan Atagül Doğulu, konuşmasında şunları söyledi: “Küçük mucizelerin hayatımda çok büyük yeri olduğuna inanıyorum. Mucizeler ile dolu bir yaza veda ederken Pantene mucizesini de sizlerle paylaşmaktan çok mutluyuz.”

Gecede bu yıl 44.’sü düzenlenecek Pantene Altın Kelebek Ödülleri için özel hazırlanan ve Neslihan Atagül Doğulu’nun yer aldığı reklam filminin ilk gösterimi de gerçekleşti. Mucize temasının hakim olduğu gecede konuklar, geç saatlere kadar eğlendi.  

Haberin Devamı

Mucize parti

Hürriyet İcra Kurulu Başkanı Çağlar Göğüş, partiye eşi İpek Göğüş’le katıldı.

Mucize parti

Derya Uluğ
Mucize parti

Miray Daner

Mucize parti

Deren Talu

Mucize parti

Tankut Turnaoğlu
Mucize parti

Hazal Filiz Küçükköse

 

 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

BAKMADAN GEÇME!