Mohamed Hadid: Seni seviyorum İstanbul

Güncelleme Tarihi:

Mohamed Hadid: Seni seviyorum İstanbul
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2021 07:00

Dünyaca ünlü model kardeşler Bella Hadid ve Gigi Hadid’in Filistin asıllı babaları Mohamed Hadid, İstanbul’a geldi. Pazar günü Sultanahmet ve Ayasofya’yı gezen ünlü işadamının son durağı, Refik Anadol’un sergisi oldu.

Haberin Devamı

Bir işadamı arkadaşının davetiyle İstanbul’a gelen dünyaca ünlü emlak kralı Mohamed Hadid, sokağa çıkma kısıtlamasının bulunduğu pazar günü özel izinle şehir turuna çıktı.

Mohamed Hadid: Seni seviyorum İstanbul

AYASOFYA’DA NAMAZ KILDI
Hollandalı sevgilisi Maxime Nova’nın da eşlik ettiği Mohamed Hadid, önce Sultanahmet’te bulunan Aya Hotel’in teras katında yemek yedi, ardından Sultanahmet ve Ayasofya camilerini gezdi. İşadamı Ayasofya’da namaz da kıldı.

Mohamed Hadid: Seni seviyorum İstanbul

ANADOL’UN SERGİSİ HEYECANLANDIRDI
Mohamed Hadid’in İstanbul turunun son durağı Refik Anadol’un sergisi oldu. Bol bol fotoğraf çektiren işadamı, kendisine sergisini açan Refik Anadol’a teşekkür etti ve “Çok heyecanlandım. Sergiyi daha önce New York’ta deneyimlemiştim ama burada arka planını anlayabildim” dedi. Hadid, İstanbul’u çok sevdiğini de söyledi: “Kültürü, yemeği, insanları keyifli ve harikaydı. Seni seviyorum İstanbul!”

Haberin Devamı

Mohamed Hadid: Seni seviyorum İstanbul

Gigi’nin adı Nur Bella’nın adı Hayriye
Dünyaca ünlü top modeller Gigi ve Bella Hadid’in babası olan Mohamed Hadid, sürpriz bir açıklama yaptı: “Çocuklarım ve torunlarımın Müslüman isimleri var. Gigi’nin ismi Nur, Bella’nın ismi Hayriye. Gigi, kızının adını Khai koydu. Yani Hayriye’nin kısaltılmış hali.”

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!