Miss Turkey 2017 saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak? İşte Miss Turkey güzelleri

Güncelleme Tarihi:

Miss Turkey 2017 saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak İşte Miss Turkey güzelleri
Oluşturulma Tarihi: Eylül 21, 2017 18:05

Miss Turkey 2017 bu akşam oldukça heyecan seviyesi yüksek dakikalara sahne olacak. Geçtiğimiz günlerde Miss Turkey 2017 güzellerinden kimlerin finalist olduğu belli olmuştu. Yarışmaya başvuran yüzlerce kişi arasından büyük bir özenle belirlenen 20 finalist, 21 Eylül gecesi (bu akşam) bir defa daha jüri önüne çıkacak. Peki, Türk kadının özelliklerini ve imajını dünyaya en güzel şekilde anlatma amacını taşıyan Miss Turkey 2017 saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak?

Haberin Devamı

Miss Turkey 2017 için heyecan dorukta! Bu yıl Grand Pera Emek Sahnesi’nde gerçekleşecek olan Miss Turkey'in 2017 finalistleri geçtiğimiz gün belli oldu. 20 güzel arasında en çok konuşulan isimlerden biri de Yeşilçam'ın güzel yıldızı Itır Esen''in kendisiyle aynı ismi taşıyan yeğeni oldu. Peki Miss Turkey ne zaman saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak?

Yarışmaya başvuran yüzlerce kişi arasından büyük bir özenle belirlenen 20 finalist, 21 Eylül gecesi bir defa daha jüri önüne çıkacak. Jüri Başkanı Can Sandıkçıoğlu olmak üzere; jüri koltuğunda 2014 Miss Turkey/World Amine Gülşe, Gazeteci Yazar Güneri Civaoğlu, Besteci, şarkıcı ve söz Yazarı Meyra Ilıcak, Bale-Dans Eğitmeni ve Oyuncu Tan Sağtürk, Moda Tasarımcısı Özlem Süer, Plastik Cerrah Op. Dr. Bülent Cihantimur ve Özak Global Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ali Alp oturacak. 21 Eylül akşamı Saat 20:30 'de başlayacak organizasyon, 1an TV’den ve Miss Turkey resmi hesaplarından canlı olarak yayınlanacak.

Haberin Devamı

MİSS TURKEY 2017 FİNALİSTLERİ

Türk kadının özelliklerini ve imajını dünyaya en güzel şekilde anlatma amacını taşıyan Miss Turkey'in 2017 finalistleri; Itır Esen, Alara Kaya, Gözde Baddal, Özge Türkyılmaz, Emire Cansu Kurtaran, Ceren Baykan,  Ekinsu Kansu, Beril Altuntaş, Deniz Görgülü, Buse Çekmeceli, Merve Argun, Aslı Sümen, Hazal Karasıkı, Bahar Gençalp, Suna Yıldırım, Bahar Merve Zırhlı, Betül Ekşi, Andrea Raema Mungiu, Yasemin Çoklar, Pınar Tartan 

BAKMADAN GEÇME!